Тренировки за отслабване

21.02.18
20:56

Здравейте!Идва лято и искам да направя хубаво и стегнато тяло!Имам леко коремче и сланина.От две седмици тренирам и ям здравословно и с нисък калориен прием,но няма напредък?Какви упражнения да правя!И протеин да пия ли?

22.02.18
00:27

От две седмици тренирам и ям здравословно

И протеин да пия ли?

Не дей да пиеш протеин. От него ти се издува корема, причинява газове, вътре има оцветители, овкусители, консерванти и други нездравословни неща.

Ей, това лято. 🙂

Дай повече време на новите си навици. Твоето малко звучи като “цяла зима трупам сланинки, да ми е топло, а после искам за една седмица да стана фитнес модел”.

Също така няма да е лошо да дадеш повече лична информация, как се храниш, как да тренираш и т.н.

Не, няма нужда да пиеш протеин.

ДЕ

22.02.18
21:06

Явно е до организъм и поносимост. Нито корем ми се издува, нито газове имам, нито какъвто и да е било друг дискомфорт.

Мнението беше редактирано от Деян на 22.02.18 21:07.

23.02.18
15:43

На 14 съм,52килограма висок съм 1,60

23.02.18
15:44

Храня се здравословно!Без газирано,сладки и други такива неща

казано от Борис Иванов на 23.02.18, 15:43:

На 14 съм,52килограма висок съм 1,60

Че накъде ще отслабваш повече? На скелет ли искаш да приличаш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1