Тренировъчна система (базово 3 дневна)

Какво мислите за тази система.

Понеделник
1.Набирания 5х отказ (тесен подхват)
Суперсерия - Кофички 5х отказ
2.Бицепс сгъване *тежко* 5х5
Суперсерия - Френско *тежко* 5х5

Сряда
1.Набирания широк надхват 5х отказ
Суперсерия - Лицеви опори 5х отказ
2.Мъртва тяга *тежка* 5х5

Петък
1.Набирания 5х отказ (тесен подхват)
Суперсерия - Кофички 5х отказ
2.Преден клек тежък 5х5

просто искам да ви питам Понеделник, с какво мога да заменя ръцете с друго силово упражнение? 
но много ми дръпнаха ръцете аз не съм им фен толкова, но не знам Понеделник какво да вкарам, лежанка не правя и не я харесвам в никакъв вариант.

Темата беше редактирана от Връзка Вис 2 на 25.02.18 17:14.

26.02.18
09:40

Гледам няква вариация на 5х5, ама не съвсем 😄 Щом не ти се прави лежанка, прави раменна преса поне.

Пробвай така:

Понеделник:
клек 5х5 тежък
раменна преса 5х5 тежка
набирания 5х отказ

Сряда:
клек 5х5 на 80% от Понеделник
лицеви опори 5 х отказ
тяга 3х5 тежка

Петък:
клек до максимална 5-ца
раменна преса до максимална 5-ца
набирания 5 х отказ

Харесва ми, но нещо в мен не е ок, смисъл не мога да започна първо с клек или тяга не ми се получава пробвах 10 пъти поне да правя така
5х5 клек преди това 2 серии загряващи с 50кг 15 ки, както и на тяга но нещо не се получава, най ми е ок ако започна с упражнение с мое тегло.

А защо правиш 15ки въобще?

26.02.18
15:00

Съществува една теория, че точно упражненията които са субективно най-неприятни, трудни и “не се получават” обективно носят най-голяма полза. Визирам базовите де...щото и аз бърпита няма да правя никога през живота си ако ще и спин да лекуват.

Оформих нещата
Днес:
Напади с диск на гърба ходещи 4 серии (леки за помпане на мускула)
Набирания 4 серии
Борцов мост 4-5 серии с 10кг диск в ръце
Кардио.

Сряда ще напъна тежко
Тяга
Кофички

Петък
Клек
Лицеви
Врат

Ще свикна така както се написали вие ще свикна.

Мнението беше редактирано от Връзка Вис 2 на 26.02.18 16:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1