04.03.18
12:37
Здравейте. Първо малко информация за въведение.
Миналото лято бях 87кг. През лятото свалих 12-13кг главно чрез режим и кардио тренировки. Преди три месеца започнах да ходя на фитнес. Сега съм 77кг, разбира се с различно съотношение на мускулна маса и мазнини. Следващата цел, която си поставих, е да изчистя подкожните си мазнини, която мисля да изпълня като 5 дни в седмицата правя кардио сутрин на гладно, а вечер-силова тренировка във фитнес. Мисля да започна с режим, вариращ около 1600-1800 ккал.
Мисля и да си поръчам хранителни добавки, за да ускоря процеса. Има няколко неща, които ме притесняват. Ориентирал съм се към конкретен фет бърбър : lipo 6 nutrex black. Първият ми въпрос е дали е вреден за черния дроб, дали може да се приема алкохол, докато се приема бърнъра и дали е натоварващ като цяло за организма. Заради хран. режим и кардио тренировките съм решил да си закупя и добавка, предотвратяваща загубата на мускулна маса. Тук се колебая между л-глутамин, БЦАА или просто да си взема някаква суроватка, с цел да приемам повече протеин.
Благодаря Ви предварително за мненията Ви, надявам се да са аргументирани и да не получавам глупави въпроси и възклицания от сорта на “Трябва да спреш алкохола!” или “Не ти трябват добавки!”
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече