Какво е мнението ви за сиренето като храна?

Здравейте! Искам да ви попитам какво е вашето мнение за сиренето. За мен този продукт (ако е истински) е доста полезен и никога не мога да си представя, че може да се дебелее от него (говоря за нормални количества). Все пак знам, че съдържа много мазнини, аз ям през 1-2 седмици в един ден по обед по 200-300 гр краве сирене на “Боженци”, което е с 20% мазнини.
Ще се радвам да чуя вашето мнение - може ли да се включи в режим за чистене и т.н. ??

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 06.03.18 15:11.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Всичко е точно, стига калорииният баланс да е точен.

Carbohydrate

06.03.18
15:25

казано от Биляна Сергеева на 06.03.18, 15:06:

Здравейте! Искам да ви попитам какво е вашето мнение за сиренето. За мен този продукт (ако е истински) е доста полезен и никога не мога да си представя, че може да се дебелее от него (говоря за нормални количества). Все пак знам, че съдържа много мазнини, аз ям през 1-2 седмици в един ден по обед по 200-300 гр краве сирене на “Боженци”, което е с 20% мазнини.
Ще се радвам да чуя вашето мнение - може ли да се включи в режим за чистене и т.н. ??

не може да се включи в режим за чистене, но може да се включи в режим за отслабване 🙂

казано от Биляна Сергеева на 06.03.18, 15:06:

За мен този продукт (ако е истински) е доста полезен и никога не мога да си представя, че може да се дебелее от него (говоря за нормални количества). Все пак знам, че съдържа много мазнини... Ще се радвам да чуя вашето мнение - може ли да се включи в режим за чистене и т.н. ??

Сиренето е чудесна храна, подходяща за всякакви цели, може да се консумира и ежедневно. Разбира се - при условие, че не говорим за някакви алергични реакции. Понятието ‘нормални количества’ е твърде относително. Съдържанието на мазнини в него не представлява никакъв проблем. Няма храни, от които да се дебелее (или да се отслабва). Надебеляването и отслабването са следствие от цялостния вид на храненето и начина на живот.

На боженци не съм опитвал, но козето сирене на Олимпус съм сигурен, ще много ще ти хареса.

Аз си позволявам сирене, понеже имам доста бърз метаболизъм, слабичка съм. Единствено ми остана да изчистя корема (нямам такъв, просто искам да направя супер якия релеф). Може би трябва да спра сиренето, което ще го направя, въпреки че си го позволявам веднъж на 1-2 седмици, както казах. От това, което знам, е, че за релеф трябват много лишения и т.н. и все пак не мисля, че мога да кача от сирене, а и съм забелязала, ще трябва да ям един месец поне вредни неща (КФС, шоколади и т.н.), за да мръдна кантара с някакви грамове 🙂. Да, вероятно пречи на чистенето, заради високия процент мазнини. Но точно идва момента, в който си мисля, че тези мазнини не са като в мазните банички и са полезни.

Гледай да избягваш трансмазнините. Дори 10 грама да приемеш и 3 дни нонстоп кардио да правиш няма да ги изгориш. На тях им трябва доста дълго време за да се ги изчистиш от организма.

Транс мазнини не приемам, от много месеци не съм докосвала чипсове и други подобни носители на лошите мазнини. Единствените мазнини, които приемам, са от: авокадо, маслини, сирене, кашкавал.

Не е проблем стига да не прекаляваш. Вземи си нискомаслено и си хапвай от време навреме но в малки количества . На мен няколко инструктора са ми го давали когато съм си купувала режими така че споко

Спести_ми_глупостта_си

04.04.18
05:11

Аз, може би съм един от  малкото хора, които са вегани и ще ти отговорят така - щом ти е вкусно и не ти влияе зле - ЯЖ . Няма по- важно нещо от цялостното личностно здраве, от него следва колективното . Релеф не сте постига с много лишения , а с правилен за теб подход в хранително и спортно/ ежеднена активност отношение . Няма вредна храна ( дори и джънка за дадени субекти ) , а токсични разбирания и подходи . 🙂

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 04.04.18 13:36.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1