Нещичко за Mini cut

11.03.18
06:26

Здравейте!!!Искам само да ми се разяснят нещата като цяло за Mini cut-а.До колкото ‘’разбрах’’ изисква постепенно намаляване на kcal от нужния прием за деня и се прави в рамките на 4 до 6 седмици.Също така разбрах,че това е максимално бързо сваляне на мазнини още преди тялото да се усети.Лично за мен 6 седмици за изпълнение са ми идеални.Но има още много неща,ако някой ми го обясни по-простичко наистина ще съм му благодарен.

Темата беше редактирана от Nekav si Tam на 11.03.18 06:40.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

11.03.18
10:23

Просто е по-агресивно орязване на калориите за кратък период от време, прави се за да махнеш понатрупалата се мазнина в режим на бълк.
6 седмици ми се виждат множко - 3-4 ще са достатъчно.

11.03.18
11:24

казано от Petya на 11.03.18, 10:23:

Просто е по-агресивно орязване на калориите за кратък период от време, прави се за да махнеш понатрупалата се мазнина в режим на бълк.
6 седмици ми се виждат множко - 3-4 ще са достатъчно.

Ами не съм bulk-вал но мисля,че пак би ми се отразило добре.Под ‘’по-агресивно орязване’’ трябва да разбирам не постепенно а направо директно и силно намаляване на kcal така ли?Иначе щом казва 3-4 седмици значи и толкова ще е идеално,понеже аз нямам чаааак толкова много мазнини а тежа 76 килограма.

Мнението беше редактирано от Nekav si Tam на 11.03.18 11:24.

11.03.18
12:52

В какъв период си (чистене/поддържане/качване) и колко кг долу-горе искаш да свалиш?
Ако не си на бълк, не виждам смисъл от mini cut.

11.03.18
13:06

казано от Petya на 11.03.18, 12:52:

В какъв период си (чистене/поддържане/качване) и колко кг долу-горе искаш да свалиш?
Ако не си на бълк, не виждам смисъл от mini cut.

Ами в момента по-скоро поддържам,обаче искам да започна да чистя и ако сваля 7 килограма(говорим само мазнини) ще е перфектно.Иначе като се замисля едва ли с mini cut ще сваля толкова много кг. в основно в мазнини за толкова кратко време.Все пак защо да няма смисъл?

Мнението беше редактирано от Nekav si Tam на 11.03.18 13:09.

13.03.18
11:19

Ми ти сам си разбрал защо - 7 кг. мазнини не се свалят за 3 седмици.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1