11.03.18
14:44
Здравейте.Много съм притеснена и уплашена.Преди година при изследване ми откриха провиснало дебело черво изписаха ми дуспаталин и пулсет,но болките и тежестта в корема не ми минава постоянно се чуствам отпадна уморена нямам сила за нищо.Като почна да се храня започвам да усещам подуване и болка в корема.От 10 дни насам имам киселени постоянно се оригвам на кисело.От три дни насам изпражненията ми са тънки, не се изхождам нормално,а все имам чуството че ми се ходи в тоалетна няма кръв или слуз и от лявата страна на корема имам болки.Страхувам се да не би да имам рак.Най много ме притесняват изхождания
11.03.18
16:19
пулсета не е ли за язви, поне така пише в листовката и се приема със антибиотик.....”Провиснало черво”, като диагноза, какво представлява (даже не знам дали има такава)...не ти ли казаха.....
Иначе, опиши тук:
1. на колко си години,
2. къде работиш (ако работиш)
3. в близост до домът ти има ли вредни производства
4. с какво и как се се храниш (опиши дневния рацион за 4,5 дни)
5. други заболявания, прекарани такива
6. пиеш ли други хапчета
7. ако се сетиш нещо важно за теб 🙂
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.03.18 16:19.
11.03.18
16:32
Пулсет се приема и в комбинация с лекарства, които създават стомашен дискомфорт, например с НСПВС.
11.03.18
16:45
Диагноза-Установява се птоза на колон трансверзум и флексура коли хепатика. Умерено редуцирана хаустрация на колон десцендес.
В момента не работя иначе работя като камериерка в хотел.
До домат ми няма вредни производства поне аз не съм чувала за такива
със храната малко съм невежа не спазвам диета защото не мога да разбера кое по точно да не ям веднаж лекаря ми казва можеш да ядеш всичко другия път ми казва не трябва да ядеш това и това не ям кисело и люто.Имам проблем с щитовидната жлеза и с гръбначния стълб пия наклофен дуо за кръста.От 10 дни започнах да вземам ленено семе.От два три дни ме наболява от лявата страна на корема и изхожданията са такива.
11.03.18
17:01
на 40 години съм