Качване на маса

Здравейте казвам се Крис на 16г съм 176см 64кг ходя на фитнес 4 дни в седмицата а останалото време на водна топка.На фитнес ходя от 4-5 месеца в началото забелязах напредък но от 1-2 си стоя на 64кг. Тренировките във фитнеса ми отнемат по 2 часа но повечето време си изпускам паузите и ми отнема повече време. Водната топка ми отнема към час и нещо и плувам на макс. Ставам към 10 и ям овесени ядки. След това към 2 и 45 ям салата след 40 мин ям каквото имам сготвено най вече пилешко картофи риба мусака(между 500 850гр) и след това вечерям същото.Защо не мога да кача маса.

Щото тренираш по два часа.

15.03.18
12:45

казано от Кристиян Спиров на 15.03.18, 11:19:

ходя на фитнес 4 дни в седмицата а останалото време на водна топка.

Тоест 3 дни ходиш на водна топка?Колко дни в седмицата тренираш,по колко пъти?

4пъти фитнес( вторник четвъртък събота неделя)
3пъти водна топка ( понеделник сряда петък)

15.03.18
15:22

Ми не си се претоварил нещо...значи обърни внимание на храната.

казано от Кристиян Спиров на 15.03.18, 11:19:

Защо не мога да кача маса.

Преди всичко защото не се храниш достатъчно (като количество и качество). Не е ясно и дали успяваш да възстановяваш адекватно.

Значи искате да кажете че трябва просто да обърна внимание на храненето и няма проблем че тренирам 7 дни в седмицата

Не е проблем да тренираш 7 дни в седмицата, но много зависи какви са самите тренировки.

15.03.18
20:17

казано от Кристиян Спиров на 15.03.18, 17:08:

Значи искате да кажете че трябва просто да обърна внимание на храненето и няма проблем че тренирам 7 дни в седмицата

Какви тренировки правиш във фитнеса? По дни, мускулни групи, брой серии и повторения?

Също четвъртък правя и една машина дето буташ с длани вместо с лакът като на бътърфлай машината. На същата машина като се обърна правя гладиатора нз дали това е името той е за мускула между плешките.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1