Качване на килограми

Здравейте ! Аз съм Албена на 23 години ! Тежка съм около 46кг на височина 153см,имам следният проблем ! Искам да сваля коремчето и паласките който ме мъчат много,но и да кача килограми най вече в краката (те са много слаби ) ! Бих искала някой друг съвет. Благодаря предварително 🙂

15.03.18
19:07

Здрасти, темата е много дълга, но основното е да си сметнеш калорийния баланс и да се движиш някъде около него с храната, да ядеш достатъчно протеин (1.8-2 гр/кг телесна маса) и да тренираш с тежести за да дадеш стимул на тялото да трупа мускули.

Направи си дневник тук, чети, питай, пиши и полека - лека ще ти се изяснят и нагласят много неща.

Благодаря,за съвета ще опитам.Но съм начинаеща със тези неща и ще ми е малко трудно ! 🙂

19.03.18
20:07

Здрасти Бени, аз успях миналата от декември насам да се вкарам в пътя и да изчистя доста коремчето по много по прост начин. Мразя да мисля за калории и да смятам такива неща, не съм робот, даже колата си не засичам колко харчи. Спрях да пия безалкохолни, като имам предвид дори и натуралните сокове, защото натурални са само когато са изцедени пред теб. Пържено, чипсове, солетки и всякакви такива паразитки съм спряла поне от 2 години. Сладкото си признавам ми беше сложно да го намаля драстично, но май вече 3 месеца както пия чай за детокс, апетита за вредни храни ми намаля драстично и коремчето ми се почна да се изравнява 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1