20.07.05
15:53
Та значи опитвам се да хвана малко тен. И започнах да ходя на солариум - досега 4 пъти по 5 мин., 1 път за 7 мин. и 1 път за 10 мин. Сравнително бял съм по принцип, но определено се вижда ефект. Проблем е, че почна да ме сърби кожата :((
Колко често трябва да се ходи? Трябва ли да се използват някакви масла против изгаряне преди да влезеш или трябва ли да се мажеш с нещо след като излезеш? Някакви други съвети за ползване на солариум? :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимПо-добре да говориш с персонала в самия солариум където ходиш, те би трябвало да са най в час по вопросите , които те интересуват.
mooncow, тераса нямаш ли?? :lol:
Абе според мен солариумите са набутвация. Ама, говори с някой консултант, който ги разбира тия “екстри”... не е добър признак сърбежа.
верно си е набутвациа, особено ако солариума е скапан. аз ходих един час и видима разлика ниамаше почти. тая дето работеше там каза че след вторич час трябвало да има ефект. от слунце най-лесно става :D
21.07.05
18:01
По принцип, ако се посещава солариум за първи път нормално е да няма ефект. А също така зависи и от солариума. А това, че те сърби кожата е доста странно.
Преди време ходих на солариум уж беше нов , всички бяха много доволни, аз ходих 3 пъти да не ти говоря за какъв сърбеж ставаше въпрос вечерта, направо ревах, майка ми с една хавлия и студена вода обикаляше след ме и ме чешеше , а пък аз рев! От тогава на солариум се заклех ,че няма да отида повече, егати сърбежа! Явно съм алергична от УВ - лъчите, незнам! Но определено ми се стори като китайско мъчение! :)
10.09.05
12:45
Първоначално се почва с малко минс и постепенно се увеличава, а и има специална козметика с коята хващаш по траен и бронзов тен и същевременно ти предпазва кожата.
Аз ходя от 1 месец почти , започнах с 5 минути после 10 ... сега съм на 15 и има ефект но въпросът ми е дали не е вредно за кожата ?Чух ,че можело да се хване рак от няколко човека и сега съм малко раздвоен.Ако попитам персонала едва ли ще ми кажат че е вредно :) Няма да губят клиентела я :)
Искам вашето мнение :lol:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече