Режим за фитнес и диета

Добър вечер. На 14 (скоро на 15) години съм, 184см, 82кг. Искам да си стегна тялото. Смятам да пазя диета и да тренирам във фитнес+кардио и когато имам повечко време лостове. Проблемът е, че се занимавам от скоро и нямам идея какво ще трябва да ям и как трябва да разпределя тренировките. Моля някой, който има идея да ми помогне, ще бъда много благодарен. Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Анонимен Пичага на 28.03.18 23:58.

Здравей!

Спортувал ли си нещо досега?
Обмислял ли си да се запишеш на някакъв спорт? Какви опции има около теб?
Как се храниш сега?

Като цяло, на тази възраст не ти трябва да се вманиачаваш в конкретни диети, да търсиш предписания какво да ядеш под час и т.н.

Здравей. До сега не съм тренирал спорт сериозно. Под сериозно разбирай да съм се задържал за дълго. Инъче съм тренирам плуване бокс, футбол малко. Футбол повече няма да играя нигока просто не ми харесва. Плуване в града ми не е целогодишно понеже немогат да топлят басейна когато е студено. През лятото сигурно ще  ходя на плуване. Бокс също може да започна лятото понеже сега нямам време покрай училище. Понеже имам време сутрин мога да ходя на фитнес и да бягам без да се съобразявам с някакви тренировки и т.н. Идеята ми е да си пооправя тялото. Имам ген да не дебелея и бърз метаболизъм. Идеята ми е да разбера как трябва да работя във фитнеса смисл по дни разпределино тялото и какво трябва и не трябва да ям. Благодаря за отговора предварително. 🙂

Спести_ми_глупостта_си

04.04.18
04:50

Какво му е на тялото ти конкретно ?

Пуснал съм леко корем от застояване инъче при тренировка в горната част ми се показват леко плочките.

Спести_ми_глупостта_си

07.04.18
21:25

Аха, ами пробвай да изключиш джънка, ходи си на фитнес , или каквото там решиш . Общо  взето някакви сложни препоръки за теб не трябват, както и при всеки друг- добра храна, добър живот . Има много статии  в сайта , ако ти се чете- виж ” хранене за начинаещи ” и като цяло целият раздел  .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1