22.05.04
03:09
някой би ли бил така добър да ме светне как горе долу да преценя какъв ми е матаболизма - пише се за бърз , бавен и ...
вероятно засилените тренировки го ускоряват, а гладуването го забавя, като защитна реакция за самосъхранение
22.05.04
09:37
Ще го бясня малко много просто, но да се надяваме разбираемо.
Аз знам че скороста на метаболизма всъщност е скоростта с която се сменят празличните тъкани в тялото (обмяна на веществата). Когато се тренира този процес се ускорява и така изгаряш повече калории отколкото друг който не тренира!
22.05.04
12:14
Kato ti gledam snimkata (ako e twoqta) e byrz metaboolizma ti .Dobre e da znaem che nqma nishto bezgranichno byrzo .
да, снимката е моя , естествено, то остава и чужда да сложа, но е от “хилавия” ми период - преди да започна да се занимавам с фитнес, само като погледна хилавите си ръце тогава и добре оформените сега...
но да поддържам това тегло съвсем не е било “от само себе си”, в смисък сериозно ограничаване на храната , сега с фитнеса нещата стоят по друг начин
но аз качам и от въздуха и свалям много трудно, минава поне месец на кански усилия, преди да започне желания ефект, това не означава ли, че ми е бавен метаболизна и надявам се сега съм го ускорила с тренирвките