От какво се нуждая за да стабилизирам растежа си ?

06.04.18
20:28

На 14 съм 1,75 висок 62-3 кг. Въпроса ми е от какви витамини се нуждая да стана по-висок ?

Спести_ми_глупостта_си

07.04.18
18:35

Това е въпрос на ген, след това на храна и дадени тренировки . Яж качествена и разнообразна храна, ако искаш вземи си един ежедневен мулти., но не очаквай да пораснеш от него . Относно тренировки - всичко , което включва опр. динамични движения - колективен спорт .

07.04.18
19:35

Мини на изцяло растителна храна. Всеки знае, че слоновете са огромни , защото са вегетарианци, жирафите също , пък те са най-високите бозайници на планетата.

Спести_ми_глупостта_си

07.04.18
20:43

Пффф, глупости . Аз съветвам да наблегне на пилешките гърди, пържолите и пълномаслените млека, така ще си буустнеш хормоните, пич, че ти е бедна фантазията . Всеки знае, че от животинската храна се вдига ръст- виж ги тези лъвове, хиени, лешояди и чакали .

Carbohydrate

07.04.18
20:45

казано от Капитан_Ники на 07.04.18, 20:43:

Пффф, глупости . Аз съветвам да наблегне на пилешките гърди, пържолите и пълномаслените млека, така ще си буустнеш хормоните, пич, че ти е бедна фантазията . Всеки знае, че от животинската храна се вдига ръст- виж ги тези лъвове, хиени, лешояди и чакали .

не вързвай, бъзикат те))))
Ако имаш гени, които ще те накарат да порастеш, то ще порастеш задължително, а ако нямаш, то уви, няма как да стане 🙂

Спести_ми_глупостта_си

07.04.18
21:10

казано от Carbohydrate на 07.04.18, 20:45:

казано от Капитан_Ники на 07.04.18, 20:43:

не вързвай, бъзикат те))))
Ако имаш гени, които ще те накарат да порастеш, то ще порастеш задължително, а ако нямаш, то уви, няма как да стане 🙂

Ц,ц,ц , карбо , пич.. издаде ме значи  . 😄 😄

08.04.18
08:09

казано от Капитан_Ники на 07.04.18, 18:35:

Това е въпрос на ген, след това на храна и дадени тренировки . Яж качествена и разнообразна храна, ако искаш вземи си един ежедневен мулти., но не очаквай да пораснеш от него . Относно тренировки - всичко , което включва опр. динамични движения - колективен спорт .

А трябва ли да тренирам нещо за мускули ? Аз по принцип тичам по няколко пъти в седмицата и съм си укрепил мускулите по цялото тяло още от преди та въпроса ми сега е трябва ли да ги укрепвам още за да се увелича хормона на растежа ?

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
11:16

казано от Ц Цветанов на 08.04.18, 08:09:

казано от Капитан_Ники на 07.04.18, 18:35:

А трябва ли да тренирам нещо за мускули ? Аз по принцип тичам по няколко пъти в седмицата и съм си укрепил мускулите по цялото тяло още от преди та въпроса ми сега е трябва ли да ги укрепвам още за да се увелича хормона на растежа ?

Не .

08.04.18
12:02

Всъщност генотипът определя максималната потенциална височина, до която можеш да достигнеш, а не реалната. Но както знаем, фенотипът не се влияе само от генотипа, а и от фактори на средата.
С други думи това, което ти се случва, докато растеш, може само да намали ръста ти, но не и да го увеличи. В това число влизат тежки инфекции в детството, недохранване и други.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1