12.04.18
14:52
Здравейте, реших да почна и аз дневник, защото съм много несистематичен човек и хващам-пускам, хващам-пускам и така никога нямам никакъв прогрес с нищо. Та сега съм се амбицирала да постигна най-после прогрес във фитнеса, да науча повече за него, за себе си и тялото си и да намеря баланса.
На този етап започнах да тренирам с треньор за първи път в живота си и съм доста доволна. Засега тренирах 2 пъти седмично, почвам три пъти седмично.
Основни цели—да променя начина си на живот, и бавно и славно и постоянно да вървя и да си се занимавам с тялото си. Естествено, бих искала идеално тяло, но понеже съм имала периоди с много хубава фигура, които са били доста кратки, най-много ми се иска постоянство и систематичност, с мънички промени, които да поддържам за цял живот.
Основен проблем ми е храненето. При мен то е много нерегулярно. Например, снощи ядох много късно след 12, днес сутринта не бях гладна, после пък си забравих портмонето, тоест, до довечера пак няма да ям...
Искам да почна да се храня три пъти на ден, умерено, да пия вода, да ям протеин на всяко хранене и зеленчуци и най-вече да си записвам какво съм яла, за да мога да анализирам какво правя from day to day.
така.
Вчера нямах тренировка. Храненето ми беше само вечерта. По спомени ядох много салата, орехи, две големи филии протеинов хляб, кисело мляко, ябълки, моркови. За друго не се сещам, но трябва да почна да си записвам. Спах много добре. Теглото ми сутринта беше 66 кг . Вода не съм записвала.
днес: тренирах сутринта (вдигане на тежести+ тичане 5 км). липсва ми разтягането.
Хранене 1. протеин, кафе 2. зелена салата, гювече с пилешко и гъби и нещо друго 3. кюфте, кебабче 3 краставици, ягоди. 1 бонбон “мерси” Това е засега. Ако не разваля вечерята, днес е приличен ден.
Бих искала да увелича движението си на 15 000 - 20 000 крачки на ден, което не е невъзможно, защото аз съм с малко бебе и имам доста разходки с него. Също така бих искала да оправя съня си, да спя поне 7 часа на нощ.
снощи ядох шоколад около 2 ам. :(
имах 10 000 крачки ходене и над 1.5 литра вода.
не успях да събера нужните часове сън...
днес потичах около 30тина минути в парка
хранене засега:
закуска първа—пих вода, ядох кашкавал и варен морков
закуска 2 ябълки 1 круша, няколко моркова, чай с годжи бери
обяд: кафе+айрян 330 грама, говежда пастърма