13.04.18
07:44
Здравейте, преди нова година дърпах тяга, целта на тренировката беше 3х3 на 185кг. тяга, получиха се, но си бях взел един много стабилен колан от щатите, адски твърд и мноого се бях стегнал, явно и ребрата и на третата серия по някое време усетих лек дискомфорт някъде около ребрата в дясно, ходих на лекар, снимки правихме, бях се притеснил да не е пукнато и ми казаха, че е ок не е пукнато, няма кръвоизливи, не е пукнато. След известно време се възстанових, но последния месец пак примерно когато спя на тази страна, после не са мн ок ребрата или примерно, ако приятелката ми се излегне на мен, на тази част, на някого случвало ли му се е такова нещо, ако може да каже как се е възстановил, чувал съм за трибойци с пукнати ребра от яко стягане, интересно ми е дали са успявали да се възстановят напълно да тренират тежко. А след около месец като се оправих даже дърпах пак една трен 200за единица и нямаше проблем, явно ще се ходи пак на лекар. Благодаря! Ще се радвам ако някой има подобен опит да сподели за възстановяването.
Темата беше редактирана от Стефан Бонев на 13.04.18 07:48.
13.04.18
08:05
Ако е много твърд колана и си го стегнал много, е възможно да те болят ребратa, на мен са ми ставали синини от много твърд колан.