20.04.18
00:36
Здравейте! Моля някой да ми каже подходящ хранителен и тренировъчен режим. На 15 съм, тежа 85 кг и съм висок 1,84. В най-скоро време ще започвам да тренирам футбол, за това моля режима ми да е съобразен с това. Целта ми е да сваля килограми, като намаля мазнините на минимум. Все още съм начинаещ във фитнеса и като цяло в спорта. Преди прекарвах по-голямата част от времето си пред компютъра и водих доста заседнал начин на живот. От 8,00 до 13,30 съм на училище, за това ако може режимът ми е да е в съчетание с това. Някой ако може да помогне!! Мерси предварително!
20.04.18
22:08
Здравей! Прочети тези неща.
Сподели подробно как се храниш сега.
За футбола ясно, а във фитнеса какво правиш?
21.04.18
23:25
Здрасти! Ами относно храненето по принцип сутринта не закусвам. На обяд ям нещо бързо приготвено като пържени яйца или кебапчета. За вечеря ям нещо от сорта на мусака и сарми. Метаболизмът ми е доста бавен... На фитнес съм ходил три-четири пъти с приятели. Но като цяло са доста несериозни и не искат да ходят и така няма с кого да си правя тренировката, за това и не ходя редовно. Иначе правех общи упражнения. Също искам са спомена, че имам алергия към глутен, тъй като в много от хранителните режими има овесени ядки и пълнозърнести хлябове, които съдържат глутен. Ами мисля, че това е всичко. Надявам се да има още мнения, които да ми помогнат. Мерси предварително!