21.07.05
13:02
Бях 71 кг и почнах да се храня за маса. Вече ми е 3та седмица и в момента съм 76. Пресата ми поизчезна стабилно, представям си ако продължавам с тва темпо ще пусна и някво голямо шкембе и ще се чудя другото лято как да го махам. Затова ви моля за малко помощ, да ми кажете кои храни да понамаля, за да качвам малко по-чистичко.
7:30ч-Закуска:
2 жълтъка
8 белтъка
150 гр. овесени ядки
1-2 суп. лъжици мед
50 гр стафиди
ябълка или банан
8ч. 1 Animal Pak-че
8:30-9ч-тренировка
След трен. : 120 гр Mega Mass 3000
*Тва кат свърши ще го махна, щото сигурно от него се омазних толкова много. Вместо него с какъв друг въглехидрат мога да заредя след тренировка?
12ч-Обяд:
150гр пилешки гърди
ориз 300 гр. (в сварено състояние)
1-2 филии черен хляб
салата
15ч-Следобедна закуска
10 белтъка
ябълка или банан
19-19:30ч-Вечеря:
150гр пилешки гърди
салата
2 средно-големи варени картофа
22:30
ZMA
21.07.05
13:09
със сигурност въглеихдратите ти с повече от колкото трябва маи по 5 грама на телесно тегло трябва да са като си на ВВД и качваш ако си с толкова маи ще трябва да ги намалиш ама изчисли колко земаш сега и тогава виж..
а и защо тренираш толкова рано сутринта и как само за 30 мин свършваш със сичко (аз не мога тка ) :)
Според мен се храниш добре.нормално е в началото малко по-бързо да качваш.Само моят съвет е да го махнеш тоя Mega Mass 3000.Пий си обикновен протеин.Може и да не е с голям процент ,но аз не съм превържаник на тия гейнари.Ако продължаваш да качваш много бързо,тогава вече може да понамалиш малко вечерните порции :)