Болки в рамото

04.05.18
17:46

Здравейте, преди 3-4 дена правих набирания с широк хват при които изведнъж при набиране ми изпука много яко рамото, при което имам от 4 дена болки в задното рамо. Интересното е, че мога да си тренирам, а болката идва само когато си изпъна ръката назад и при опит за набиране. Моля за някакви съвети, благодаря ви за вниманието!!

05.05.18
21:15

казано от Todor Zdravkov на 04.05.18, 17:46:

Здравейте, преди 3-4 дена правих набирания с широк хват при които изведнъж при набиране ми изпука много яко рамото, при което имам от 4 дена болки в задното рамо. Интересното е, че мога да си тренирам, а болката идва само когато си изпъна ръката назад и при опит за набиране. Моля за някакви съвети, благодаря ви за вниманието!!

Здравей, покажи точното място на болката.
Също дай информация за ръст, тегло, тренировъчен стаж, колко пъти в седмицата тренираш, други активности освен лостове.

06.05.18
07:48

Просто не прави широк надхват. Това сме го дискутирали много тук и ползите са никакви повече. Дори надхват за набиранията избягвай. Ако правиш прави го по рядко и редувай с другите хватове или ползвай халки.

С тежести ли го прави? С тежести още по добре става прецаквацийката 🙂

Мнението беше редактирано от kaloyan на 06.05.18 07:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1