Въпрос относно много бързо отслабване

05.05.18
09:00

Здравейте,
въпросът, който имам е за баща ми. Той започна диетата на д-р Байкова и за 3 дена свали 5.4 кг. Спазва всичко както е описано в самата диета, ето линк към нея https://detelina.wordpress.com/diets/диета-на-д-р-байкова/

изчел съм доста за тази диета и всички отзиви са супер положителни, но никъде не съм срещал такива резултати като на баща ми. Чел съм, че прекалено рязкото отслабване не е полезно. Въпросът ми е според вас това нормално ли е да сваля толкова много и ако продължава със същите темпове дали е хубаво да се спре диетата за известно време? Дали е възможно да е задържал много вода преди диетата?

Темата беше редактирана от Dimityr Stanev на 05.05.18 09:01.

Carbohydrate

05.05.18
09:53

ами сметни, ако на бащати му трябват за деня 2500 ккал да речем, а той взима само 700, то разликата от 1800 ккал делим на 9 ккал и получаваме 200 г мазнина. Това количество е приблизително. 5 дена по 200 г мазнина, равно на 1 кг свалена мазнина.
Разбира се, трябва да се мери теглото сутрин на гладно по едно и също време.

05.05.18
11:33

Най-вероятно е с много наднормени килограми и затова има такова движение на течности, разбира се, диетата е супер глупава, като всички диети, защото са временни, целта на баща ти е да си намери режим, който може да поддържа с удоволствие за цял живот.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1