Acetyl L Carnitine - Carnitine Xtreme | 500mg x 120 Capsules Added Chromium for Metabolism |

Здравейте наскоро почнах да пия този Acetyl L Carnitine пия 3 хапчета сутрин на гладно и 3 хапчета вечер преди лягане , тренирам 2 дни после 1 почивам  и пак така. Тренировката ми трае  около час , час и половина. Искам да сваля поне 10 кг но не забелязвам да има някакъв ефект единствената разлика от както взех да ги пия е че постоянно се чувствам жаден и пия страшно много вода , може ли някои да ми каже това нормално ли е и къде бъркам, че не виждам някакъв ефект.

Също но не мисля, че има някакво значение един приятел ме посъветва също да взема да пия това  “Best Naturals Alpha Liopic Acid 600 mg 120 Capsules”  по една капсула преди лягане. Взимам го от 3-4 дни но не чуствам някаква разлика.

Темата беше редактирана от Aleksandar Boyadzhiyski на 12.05.18 10:41.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Деян

12.05.18
10:56

Каквото и да пиеш, колкото и да тренираш, ако не си в калориен дуфицит, кантара ще показва същото или дори и повече.
Но защо гледаш само кантара-макар да е трудно, може да топиш мазнини и да качваш мускул, поради което килата да са същите. Мериш ли си обиколките?
Храненето е от съществена част за целта!

Да обиколката е паднала с около сантиметър за 1 месец което не мисля, че много но може и да бъркам де не зная за това и питам.
Може би Хранителния режим ми куца ...
Ставам към 6-7 закуска към 8-9 , после обяд към 3-4 и вечеря към 8-9 вечерта. Хляб не ям никакъв и спрял съм и захарта и всичко сладко ( не броя пресните плодовете за сладко )

П.С. И това с постоянната жажда нормално ли е ?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Boyadzhiyski на 12.05.18 11:05.

Деян

12.05.18
11:57

За жаждата не мога да кажа-не знам от л-карнитина, дали се дехидратираш. Не съм чел до сега за подобна реакция. И аз съм пил, но не е имало такъв ефект.

Просто трябва да оправиш храненето. ALA при мен работи при положение, че я приемах само месец, а по проучванията уж открили, че ефектът се появявал чак след 2 месеца прием. Плодовете не са диетични, избягвай и захарта от тях.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 12.05.18 16:32.

Значи да махам и плодовете или поне по сладките ;( това ще е трудно 🙂

Може ли да попитам примерно вие какъв точно хранителен режим спазвате ако не е тайна разбира се или ако може да ме посъветвате за някакъв защо с оглед на всичко май това ми куца ;(

Благодаря ви

П.С. а това което моя приятел ме посъветва да съчетавам с карнитина
“Best Naturals Alpha Liopic Acid 600 mg” да продължавам ли да го взимам ?  Той ми обяснява, че се съчетава добре се карнитина, но аз не съм много запознат и второ мнение ще е добре.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Boyadzhiyski на 12.05.18 17:11.

Нищо им няма на добавките, пий си ги. Хапвай и плодове, но умерено 100/200/300кк, а не 1000. Това ми беше мисълта.

Броиш ли си калориите?

За калорите не ги броя точно , но урентировачно някъде около 1800 на ден  +/- 200

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1