18.05.18
00:36
Добър вечер, нов съм във форума(даже ако темата е в грешен раздел се извинявам), но искам да започна на по-сериозно нещата и тренировките и така нататък. Аз съм на 17 години, преди до около 2-3 месеца ходех на фитнес около месец и се стараех по 3 пъти на седмица, след което спрях и сега от близо 2-3 седмици пак ходя. Та въпроса ми е ако може някой да ми обясни лошо ли е ако 2-3 седмици подред ходя 2-3 пъти във седмицата и през тези дни тренирам само гърди и гръб, особено се опитвам да наблягам на гърдите, защото някак си изглеждат увиснали, като ги пипам има мускул, но долната част е някак увиснала... Та лошо ли е да тренирам само една и съща част на тялото за по-дълъг период от време?
А и също, от известно време забелязвам, че като вдигам така по-тежко във фитнеса, като го пусна яко ме заболяват предмишниците, болката е в период на 1-2 секунди, но е силничка. Да знаете от какво може да е? Да не е някаква контузия?
Темата беше редактирана от Емил Александров на 18.05.18 00:44.
казано от Емил Александров на 18.05.18, 00:36:
да ми обясни лошо ли е ако
Не е лошо,а още по-добре ще е ако вкараш и тренировка за крака-стимулираш ли най-големите мускули,всичко друго ще тръгне.
Това за предмишниците не го разбрах.
18.05.18
09:56
казано от nervak на 18.05.18, 09:53:
казано от Емил Александров на 18.05.18, 00:36:
да ми обясни лошо ли е ако
Не е лошо,а още по-добре ще е ако вкараш и тренировка за крака-стимулираш ли най-големите мускули,всичко друго ще тръгне.
Това за предмишниците не го разбрах.
Когато вдигна малко по-тежко(дъмбел или щанга), като го оставя рязко ме заболяват предмишниците, болката изчезва веднага, но е силничка..
18.05.18
10:35
казано от nervak на 18.05.18, 10:05:
От къде като вдигнеш-от стойка,от лег,от земя?Колко тежки все пак?
От лег не мисля, от стойка и от земя да. Над 12-13 кила кат си направя повторенията и ги оставя заболява яко.
Мнението беше редактирано от Емил Александров на 18.05.18 10:50.