Съвет за прием на комбинация от добавки

Здравейте,
Искам съвет за прием на следните добавки. ААКГ, протеин, креатин, разгонен козел и трибулус. Храня се по най-малко три пъти на ден, тренирам около 4-5 пъти седмично. Програмата ми е изключително натоварена, 99% от случаите съм зает с работа 7 от 7, почивката ми е малко оскъдна, понякога спя по 5-6 часа, понякога по 8-12. Храня се разнообразно, не се съобразявам с тесто, сладко или каквото и да било друго, всеки ден от 4 хранения, поне в 3 от тях е включено месо, най-често свинско или телешко.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.05.18 20:33.

HU

19.05.18
22:05

Аз приемам чист л-аргинин преди тренировка и преди лягане.
Креатина го приемам по 5гр след тренировка.
Протеина според мен няма голямо значение кога ще се приема ,тъй като той е добавка към храната така,че аз го приемам когато не мога да си набавя нужните белтъчини за деня от храна.
За другите добавки, нека някой колега, който е наясно с тях да каже

20.05.18
11:39

казано от Денис Михайлов на 19.05.18, 20:02:

Здравейте,
Искам съвет за прием на следните добавки. ААКГ, протеин, креатин, разгонен козел и трибулус. Храня се по най-малко три пъти на ден, тренирам около 4-5 пъти седмично. Програмата ми е изключително натоварена, 99% от случаите съм зает с работа 7 от 7, почивката ми е малко оскъдна, понякога спя по 5-6 часа, понякога по 8-12. Храня се разнообразно, не се съобразявам с тесто, сладко или каквото и да било друго, всеки ден от 4 хранения, поне в 3 от тях е включено месо, най-често свинско или телешко.

Не ти трябват никакви добавки да приемаш , защото са вятър и мъгла.Този трибулус и козела , най-вероятно си се спрял на тях , защото се надяваш да стимулират тестостерона , но това реално няма да стане.Единствено протеина е оправдан , като помощник в храненето , но и той не е задължителен.
    Съня ти не е зле , храната също е добре , а ще е още по-добре , ако намалиш свинското и в празнината вкараш пилешко , риба и яйца.А ако искаш хормонална храна , пий мляко и то много и всеки ден , стига стомаха ти да го понася добре.В общи линии , моя съвет е да не приемаш добавки , а всичко необходимо да си го набавяш натурално чрез храната...останалото са тренировки и търпение.

Налага ми се рязко да наедрея, тъй като едно от нещата, които работя понякога ми изисква бърза промяна... Относно пилешкото, цял живот се хранех само с пилешко, в последно време започнах да имам проблеми от него - подуване на корем, излизаха ми много пъпки по лицето и гърба от него, след като ходих на дерматолог ми препоръча да го намаля, или изобщо да го спра. С яйцата се преборих и гледам да ям за закуска 3 белтъка и 1 жълтък, риба до преди 2 години не докосвах, сега ям много рядко, но ще се постарая да похапвам по-често. Благодаря за съвета!

Мнението беше редактирано от Денис Михайлов на 21.05.18 10:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1