Примерно дневно хранене

23.05.18
23:54

Здравейте искам да ми помогнете с дневно примерно хранене до 1500 калории,благодаря предварително

24.05.18
08:08

Ето ти десетки такива менюта: http://www.nowloss.com/1500-calorie-diet-plans.htm , а ако питаш гуглето “1500 calorie diet menu” ще ти излязат хиляди.

Но кой знае какво обичаш да ядеш и с какви пари разполагаш да отделиш за храна и колко можеш да готвиш, какво време и воля имаш да си приготвяш храната и с каква възможност по колко хранения на ден да правиш? Никой освен теб. Спазването на принципно направен режим за хранене е трудно, да не кажа невъзможно.

Аз ще ти препоръчам нещо много по- добро - да се научиш да броиш калории и да се образоваш относно храните и сам да си правиш избори какво и колко да ядеш, защото и най- добре изготвения хранителен план е до време, а разбирането на храната е завинаги. Най- лесно е да започнеш с едно приложение за телефон - казва се MyFitnessPal calorie counter. Инсталираш си го, регистрираш се и почваш да пишеш какво и по колко ядеш и с времето сам ще се научиш да правиш правилните избори с храната. Ако нещо не ти е ясно, можеш да питаш.

Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1