Извадено рамо

Здравейте колеги вчера си извадих рамото на рамена преса седнал с дъмбели ,1-2 минути след това по някакъв странен начин влезе и се намести от самосебе без никаква чужда помощ.Не съм ходил веднага на доктор понеже бях загрят и болка имаше но не беше толкова зле положението , но след като изстина се ограничиха градусите на движение и болката стана по различна , та реших днес да отида на доктор, дадоха ми болничен 10 дена казаха ми да почивам изобщо да не го натоварвам само някакви леки раздвижвания .Казаха ми за рамото че е окей и че няма смисъл да си правя снимка но ме изпратиха при хирург да видят да не са ми засегнати мускулите.Бих се радвал на някой ПОЛЕЗЕН и компетентен съвет от човек който е минал през нещо подобно или е доста добре запознат.
Благодаря предварително
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1