04.06.18
19:00
Здравейте! Казвам се Дани на 17г. 165 висок 56кг. Тренирам от 1 год. и 3- 4 месеца. Когато почнах да тренирам бях 52кг. Отначало тренирах на лостове, но после влезнах в залата. От миналато година до сега съм качил 4кг. и то с много зор. Хранителни режими, БЦАА, Протеини, Креатин. В момента се храня като луд, без ограничение. Наще държат закусвалния за дюнери пици бургери скара, така че ям каквото си искам без огарничение.На обяд като се прибера ям 300гр. пил. месо една купа кисело мляко 4%. и 6 яйца, понякога и ориз. преди тренировка ям 2 банана и пак месо около 100 грама , за да не ми тежи докато тренирам. След тренировка пия една доза гейнър от 100грама, която садържа 66гр въглехидрати 385калори 4гр мазнини и 34 гр захари. След това по път към нас ям банан със фъстъци, ям сладко, гледам да приемам калории много. Като се прибера ям свинско месо или агнешко около 250гр със 5 филии хляб. И вечери преди да легна пак ям и гледам да ям и плодове. Тренирам 4 пъти в седмицата и 3 почивам. Гледам да си лягам около 22:30 , не пия не пуша , не съдя до късно. ИИИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВАА НЕ МЪРДАМ ОТ 56КГ. ЗАЩО!!
Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 04.06.18 19:07.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим05.06.18
23:15
Защото не спазваш посочения режим достатъчно дълго време за да даде резултат
06.06.18
08:49
Този режим ми е от 2-3 месеца. И за тия месеци не съм качил и 1кг.
06.06.18
09:12
Като не сваляш - намаляш храната.
Като не качваш - увеличаваш храната. Близко до акъла е.
07.06.18
08:26
Колко повече. Ям колкото мога Стомаха ми не е бидон.
07.06.18
09:40
Търси причините за незадоволителните резултати на две места - (1) в храненето и (2) в тренировките.
Направи разлика между понятията ‘повече храна’ и ‘повече енергия’ - на теб ти трябва повече енергия в храната, не повече храна. Принципният ти подход в храненето е непрактичен - твърде много въглехидрати, малко мазнини. Това в един момент създава неудобства с количествата храна, които трябва да бъдат изяждани. Решението - по-голям дял на мазнините в храната (за качествени мазнини говорим, разбира се!). Така количеството храна няма да се промени или ще намалее, но ще приемаш повече енергия.
Прегледай си и тренировките. Увери се, че тренираш разумно, достатъчно тежко и интензивно, т.е. че създаваш достатъчно силен стимул за мускулен растеж. Основните базови упражнения са задължителни, изпълнявани с голямо усилие. Приемам, че възстановяваш сравнително добре (това също е много важно).
07.06.18
09:43
казано от Йордан Йорфанов на 07.06.18, 08:26:
Колко повече. Ям колкото мога Стомаха ми не е бидон.
Щом не можеш да ядеш повече, няма как да станеш по-голям. Явно това са ти възможностите
07.06.18
13:13
Aбе и аз онази вечер спорих за това как едни 50-килограмови яли супер много и било ген това, че не са 150кг. Обаче обикновено с хора, които могат да кажат нещо такова, няма смисъл да се спори.
Сметни някакви ориентировъчни калории, сметни после твоята храна, и чак след това говори дали ядеш много. Ще помагам със сметките, колкото ми позволяват знанията. Стига да искаш де.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече