Въпрос за плувния басейн на Хотел принцес в София

Здравейте понеже ми се джитка малко  и плуване около 2,3 в месеца да го съчетавам без треньор (мога да плувам 😄 )  а  плувния басейн в Хотел принцес лично на мене ми е удобен и достъпен  видях че е 25 метра но все пак преди да дам 120 лв за 6 посещения карта, ми се ще  малко мнения  ако има хора които са го посещавали.. Гледам че работи до късно вечер  надявам се поне малко или много да има свестни  шкафчета баня и т.н. басейна да не е занемарен или препълнен с хора ..

Защо не отидеш на място, за да огледаш и разпиташ подробно условията?
Едва ли ще ти откажат, при условие, че си потенциален клиент.

Така ще получиш информация от първа ръка и сама ще се убедиш дали ти допада или не.

Здрасти мерси за отговора. Ами нямам много време затова се надявах на някакво мнения от човек който е бил затова и пуснах тема в форума . (естествено мога и да посетя комплекса не пречи нищо )

Иначе мъж съм просто акаунта не е мой 😄

Мнението беше редактирано от Дора Мартинова на 06.06.18 05:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1