06.06.18
11:32
Здравейте, наскоро случайно в гугъл плей попаднах на приложение наречено “Six Pack in 30 Days” упражнения за корем.
В упражнението има 3 програми по 30 дена
“lose belly fat” , “rock hard abs” и “six pack abs”
като за момента съм наблегнал на първата тъй като имам малко бирено коремче 😄 не е много голямо но си го има и мисля, че е правилно първо на свалянето на мазнини да наблегна.
Съдейки по коментарите на потребители упражненията в приложението са ефективни и дават резултат.
Това, което обаче ме тревожи е, че няма никакви диети или режими на хранене, регистрирах се тук и се надявам да получа добри съвети от вас.
Искам да знам от какво трябва да се ограничавам за да не се окаже на края че, аз си правя упражненията а корема си ми седи все същия защото с хранене си връщам килограмите обратно..
Чух че хляб и тестени изделия като цяло не са препоръчителни искам да знам от какво друго трябва да се ограничавам и има ли значение кога се храня преди или след упражнения и мога ли да ги увелича с повече от тези, които са в програмата?
Абе общо взето ще се радвам да ми дадете една хубава диета.
06.06.18
16:34
Хляба, млечните, захарта и трансмазнините трябва да ги премахнеш, ако искаш 6pack, след това трябва да работиш много с калориите и след това идва чак време за тренировката...
А какво мога да ям? Захарта ми казва, че трябва да се огранича от абсолютно всичко съдържащо захар, като кафета, кола и други безалкохолно. Под трансмазнини да разбирам, че не трябва да ям всичко пържено и мазно, на ли?
Благодаря за отговора но ми се иска да знам какво трябва да ям също.
07.06.18
12:36
месо - агнешко, телешко, пуешко, зешко можеш да ядеш със сигурност; рибата и свинското трябва да опиташ за да видиш как ти влияят
въглехидрати - ориз и елда; овес трябва да опиташ за да видиш как ти влияе
зеленчук - лапат, спанак(истински спанак, а не бейби), морков, цвекло, броколота, рукола, краставица, аспержита, магданоз....
мазнини - жълтъци, зехтин, орех
плодове - герейпфрут, лимон, банан, стафиди, фурми, нар
това е най-основното, с което няма как да сгрешиш
Много ти благодаря за отговорите!
Сега, като прочетох изброените храни съм доста спокоен, по простата причина, че почти всичко, което го има е нещо което много обичам да ям. ^^
Мислех си, че ще трябва да се дистанцирам от всичко хубаво, но явно не е така. 🙂
Общо взето на мен нищо не ми се лепи по ръцете и краката, даже в ръцете съм доста слаб.
И за тях ще помисля, но първо ще гледам да си махна корема тъй като не ми харесва 😄
Благодаря отново за отговорите, дано се получат нещата 🙂