08.06.18
13:38
Здравейте,
Вече от една година имам този проблем и минах през всякакви лекари и дадох сумати пари и вече не съм сигурен какво да направя, така че ще напиша и тук драмата си пък някой може да даде съвет.
Short story – колоездач съм, карам доста последните 6-7 години. Нямал съм никакви сериозни проблеми и една зима имах лошо падане със ски и след това като почнах да карам лятото почна да ме боли крака.
Болката почти ясно е идентифицирана като IT band syndrom, получава ми се възпаление обаче никога не спира да ми се получава. Болеше ме странично в коляното, сега малко по-разпростряна нягоре и наодлу от него по IT band-a е. Да кажем, че го лекувам, изчезва и пак се появява. Ходих на много лекари и никой не може да разбе аджеба какво причинява това възпаление.
Петър Нинов – прави ми много физеотерапия, всякакви подходи няма ефект
Динко Хубенов – ЯМР, искаше да ме оперира от плика, което е абсурд...няма нищо общо с моята болка
Пирогов – тест за нерва ми по крака, ренген – твърдят, че всичко от ортопедична гледна точка ми е наред с крака
Димитрина Сивкова – физеотерапия, набор от упражнения – няма ефект
Още множество по-малоизвестни лекари – абсолютно никакви умни идеи...дори единият имаше наглостта да ми каже, че висчко ми е наред. Ако нещо ме боляло ще си бъде така да свиквам...
Някой имал ли е подобен проблем. Знае ли добри спортни физеотерапевти, които няма да се фиксират в локалната ми болка ами ще помислят логично и ще се опитат да намерят причинителя, защото примерно започвам да си мисля, че вече е от кръста и имам някакви прещипани нерви в прешляни или ддз...мускулно скъсяване или кой знае какво. Ако някой има някаква идея как да постъпя пак е по-добре от нищо, защото щастието ми е в това да се движа и не може на 27 години да ми кажат, че така ще си остана цял живот.
Темата беше редактирана от Станислав Божанов на 08.06.18 13:41.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече