22.05.04
14:15
значи висок съм 1.74 и тежа 89кг...ходя на фитнес от 8 месеца...смятам това лято да спря фитнеса и само да тичам, диети и да взема да отслабна...
1.да спирам ли фитнеса през лятото, или да ходя по-по малко колкото да не загубя тренинг?
2.какво да направя за по-бързо отслабване? примерни диети и др.
3.за тези 8 месеца съм направил бая мускули, но понеже имам мазнини и не се виждат...наистина цялостно тялото ми се е стегнало доста...но все пак си мисля че 75-80 кг е перфектното тегло за мен...
Mi za6to vuv fitnesa ne promeni6 malko uprajneniata, povtoreniata, po4ivkite i t.n. Sled trenirovka si pravi kardio. Taka hem 6te zapazi6 muskulna masa, hem 6te orelefi6. Spored men ako iska6 da svali6 10kg i spre6 fitnesa 6te zagubi6 dosta muskuli. Vzemi si niakakvi dobavki za relef-l-karnitin, niakakuv fat-burner. Spazvai si dietata i 6te ima6 uspeh. Neka i drugite da kajat, ne sum expert.
недеи да спираш фитнеса освен ако не искаш като отслабнеш да бъдеш увиснал, при отслабването ще загубиш бая мускулна маса и ако не се постараеш в фитнеса и в кухнята да ги запазиш предполагам нищо няма да остане от тези 8 месеца тренировка, затова си ходи на фитнес, спазваи диетата и прави кардио - най-добрия вариант.
22.05.04
17:57
Започни нисковъглехидратна диета. Бягай всяка сутрин по 25-30мин. и следобяд тренирай. Ако не можеш да издържиш бягай, когато нямаш тренировка. Тренирай с по-малко почивка(най-много 1 мин.). Прави 1 базово и поне 2 оформящи(зависи за какъв мускул работиш). Но по принцип намали базовите и увеличи оформящите. Ами това е общо казано, което трябва да правиш. Ако го спазваш резултатите няма да закъснеят