Scitec PFX Термогенен фетбърнър

21.06.18
10:28

Има ли някой пробвал този фетбърнър. Моля да споделите мнение.
В интернет не успях да намеря отзиви, а като състав изглежда много добре. Това което ме притеснява е марката и цената. За марката отзивите са повече негативни, а цената е изключително ниска.
Това е линка на продукта:
https://shop.bb-team.org/scitec-pfx?sku=2301

Благодаря предварително!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Марката е страхотна, но дозата, която е препоръчителна или не е адекватна или продукта не работи. По-добре си купи CLA гел капсули за тези парички.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 21.06.18 23:34.

22.06.18
09:11

От сайта им дават дневна доза от 4 капсули, не повече.

“Directions For Use

It’s advised to begin usage with lower dosage to assess tolerance. Then build up the daily dosage to a maximum of 4 (2x2) caps (one serving) a day on an empty stomach, first thing in the morning and in the afternoon. Cycle usage: 12 weeks on, at least 2 weeks off.”

Марката е от по-бюджетно насочените и повечето им продукти съвсем не си заслужават - много зле балансирани са като състав/дозировка и се използват нискокачествени суровини. Някои предлагат добро съотношение цена/количество/качество, но като цяло препоръчвам техните продукти само в краен случай.

Нямам опит с продукта PFX, но съдържанието му не е лошо като избор на съставки и техните количества. Дозировката от 4 капсули дава стандартно и умерено количество на съставките и ще е окей за повечето хора, но за някои с по-висока толерантност, 6-8 капсули на ден също са вариант.

Ако си ограничена в бюджета, пробвай го. За цената си, си заслужава.

Ако можеш да отделиш повече, може да се спреш на нещо като Lipo 6x например.

Деян

22.06.18
10:23

казано от Тихомир Велев на 22.06.18, 09:27:

Марката е от по-бюджетно насочените и повечето им продукти съвсем не си заслужават - много зле балансирани са като състав/дозировка и се използват нискокачествени суровини. Някои предлагат добро съотношение цена/количество/качество, но като цяло препоръчвам техните продукти само в краен случай.

Аз пък БЦАА и суроватъчен протеин само от техния си взимам и съм доволен. Не знам суровините, но вкуса на протеина е много добър. Просто ми писна общо взето един и същ и сега го смених. А за разтворимостта думи нямам - 15-ина разклащания с шейкъра са достатъчни. Не е като да не съм пробвал и други, като от уж по-прехвалени марки, но не мога да кажа, че с нещо повече са ми харесали като разтворимост, вкус и т.н. Да, евтини са, но пък при скъпите и там не знаеш реално какво ти дават. За протеина конкретно говоря.
Може и аз да не съм много претенциозен, но съм нямал каквито и да е странични неприятни ефекти от тези два продукта. БЦАА техен съм пил както на прах, така и на хапчета.
За другите им продукти, нямам мнение, но щом казваш, че само в краен случай ще ги препоръчаш, ок.

Мнението беше редактирано от Деян на 22.06.18 10:23.

22.06.18
11:54

В момента съм на Lipo 6 Black Hers и продължавам след това с този на Scitec. Taka или иначе вече съм го поръчала, ще го пробвам, но мисля, че ще е еднократно.
Заложила съм на CELLUCOR D4 и мисля, че това заедно с Lipo ще се въртят на ротационен принцип

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1