23.06.18
11:32
Здравейте. Нов съм в форума и ако темата не е раздела, моля да бъда извинен и темата да се премести в правилния раздел.
По темата - Като малък ходих нс акробатика и тренирах активно. Откакто спрях да тренирам акробатика (преди 2 години - сега съм на 16 години.) гърба почна много да ме боли. Смених матрак, стола на който седях на компютъра т.н - Като спрях акробатиката качих няколко килца, което мисля, че е излишно да казвам. Все си мисля, че имам някакво изкривяване в гръбнака или подобно.. От лявата страна на ребрата тази част е някак си изпъкнала и не е симитрично, не мога да ви го обясна.. Раменете също мисля, че не са симитрични. Имам чувството, че ми тежът и че едното рамо е напред, а другото назад, не знам побърквам се.. Предоставям снимки да видите.. П.с От малък съм свикнал да спа по корем и си спа по корем. Като стана от леглото винаги с болка в гърба.. След 1 юли сигурно ще отида на ортопед и ще видя какво ми има, но искам и вашето мнение.
Искрено съм благодарен ако ми помогнете.
24.06.18
11:03
Мнението на специалиста е важно в случая, иначе може само да се гадае.
Нека те прегледат и направят нужното тестване.
24.06.18
13:12
Мнението на специалиста е важно в случая, иначе може само да се гадае.
Нека те прегледат и направят нужното тестване.
Да като цяло. Благодаря все пак за отговора..
П.п Лопатката от лявата страна на гърба много ми играе, а от другата страна не е така.. по изпъква някак си не мога да обясна. И винаги когато си движа рамената надолу -нагоре тази част пука много...
Мнението беше редактирано от Георги Банев на 24.06.18 13:17.