Мазнини или сложни въглехидрати за закуска

01.07.18
09:22

Здравейте,
Въросът ми е кратък и ясен. За сваляне на кг и горене на мазнини т.е чистене...сурови ядки 30/40гр на закуска, яйца или сложен въгл./който лично мен НЕ ме държи сита и повишава апетита ми/?
Мерси

Темата беше редактирана от Catheline Burn на 01.07.18 09:22.

Въпросът ти е кратък, но отговорът, ако задълбаем, никак не е 😄

За сваляне на тегло значение има цялото хранене, а не само закуската. Универсално правило няма, но дори да предположим, че има и ти го спазваш като по учебник по отношение на закуската, ако цялото хранене не отговаря на целта, няма да сваляш тегло.

От двата варианта, много по-разумно е да избереш първия - суровите ядки и яйцата. Съдържат мазнини и протеин - засищат за по-дълго време.

Да ядеш само въглехидрати - не виждам логика, само ще ти се отвори апетитът, а ако са повече като количество, ще играе и кръвната захар. Ти сама си го видяла това, така че след като нещо те кара да не се чувстваш добре, какво има да се чудиш. 🙂

Като цяло, ако нямаш потребност да закусваш и не ти е ок, не го прави.

Да обобщим: избираш първия вариант, ако имаш потребност да закусваш, но за постигане на целта гледаш цялото хранене, а не само закуската

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1