Контузия-помощ

06.07.18
14:22

Здравейте,имам проблем в началото,когато започнах да тренирам home workout и леко стрийт фитнес правих много лицеви и продължавам да правя.Това както и да е,но разбрах,че имам проблем в лявото рамо тъй като правя wide grip,лявата ми ръка е била леко завъртяна и затова сега незнам как да го обясня ми “щрака ” рамото.Проблеюът ми е сякаш като във видеото :

Та..въпросът ми е как мога да оправя проблема,благодаря предварително!?

Здрасти!

От колко време си така?
Защо не отидеш при специалист, за да се установи каква точно е контузията?

06.07.18
23:05

Здрасти!

Незнам точно.Може би от 1,2 седмици.Не съм ходил на лекар,тъй като мислех,че е нещо леко...та днес видях този клип докато се ровех нета ☺.

Благодаря за мнението!

Моят съвет е да спреш упражненията, при които усещаш болка, поне за известно време, за да не стане контузията хронична. След една седмица започни да правиш някакви рехабилитатиционни упражнения. През цялото време приемай някакви противовъзпалителни, защото явно е тръгнал възпалителен процес, препоръчвам ти ето това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1