ॐ Zen Point ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

20.12.19
18:24

Днес много обикаляне, мръзнене, 10 минути интервално кардио и 25 минути разтягания.

Храната ок.

Готова съм да си легна и да спя като пор. Не бих върнала и един-два часа на удобен диван в топла стая, с половин чаша вино и някое детско за гледане. И нещо да бода. 😄
Но по-скоро един душ и дан льо креват.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.12.19 18:26.

Т. Тодорова

26.12.19
12:47

Хайде и тук - здрави да сте! 🙂)

Движението ми е съмнително, алкохол не пия повече от чаша вино, дори с празнична цел 🙂, а храната - не знам какво стана, ям наполовина от останалите и се чувствам преяла до смърт. Снощи от малко пуешко не можах да заспя до 1:00, чак ставах за ензим...

Утре ще се ходи на зала пак вече - хем ми се тренира във фитнес, хем вече съм нетърпелива да ми е в двора и се дразня за залите. 😃

И нещо от сабахлен:

Разкодка с кучетата, виждаме познатите ни котки, отпускам поводите, за да се подушат и да поиграят, а иззад ъгъла за пореден път се появява разярена женица:
- Стига ги насъсква по животинките, махни го тоя ПИТБУЛ, махни го!!
Аз, с осеазаемо разтревожен и почти шептящ гласец:
- О, госпожо, моля не повишавайте тон, овчарката е много по-агресивна и не знам дали ще мога да го удържа, ако го провокирате.
..... поглед от две очи като пържени яйца.....
- Хубав ден и весели празници! ❤
... пак недоумение...
😃

Т. Тодорова

26.12.19
21:18

Не издържах - пратих си отчета на човека с храната и ми стана неприятно, и за да си го оприятня, избуфках 120 суинга с 16-ката, на 4 пъти по 30, през 40-60 секунди някъде.
——————-
Сега съм се опънала у нашите и с майка гледаме “Красавицата и Звяра”, всяка с котка в скута - мега спектакъл са спретнали Дисни, вече съм го гледала 2-3 пъти без дублаж, но и дублажът е рядко добър. ❤

Иначе си купих “Владетелят”, вадя от торбата, майка го гледа и вика:
- А, виждала съм го тва издание, мда. Аааааа! Чакай! Не съм! То т’ва като на Мейкърса печата...
😃

Bart Simpson

26.12.19
22:22

Аз днес гледах в същата поза - Into the woods.
Често пъти съм хващал откъси, но е голям гърмеж.

26.12.19
23:31

Респект...верно е като на Мейкърса))).

Т. Тодорова

27.12.19
08:34

Барт,
ще го видя що е то, щом препоръчваш. Стига да няма насилие, че ония Викинги, дето каза да ги гледам.... 🙂))

Илия,
Опасна скица е 🙂, изданието била виждала... Виждала е джама 😃
То е забавно заради жестовете и интонацията на анимационен герой, де, тук едва ли се усеща като цитирам разни работи. 🙂)

Bart Simpson

27.12.19
08:50

Хахах, не плетеница от приказки е, много е яко.

Т. Тодорова

27.12.19
14:04

За приказки умирам. <3

————————
Много акан ден днес.

Станах в 6:30, в 7:00 платих 150лв в Писанец, лежах там един час, че кортизол мерих, после в движение видях, че са ми оплескали изследванията и добре, че видях, та се върнах преди да са ги почнали и имаше материал... Да знаете, че за чеп за зеле не стават в тая лаборатория, доказаха вече 8 пъти за две години.

Тренирах - клек, раменна, силово, стандартната тренировка.

Резултатите, както аз си ги тълкувам, сочат преддиабетно състояние и съмнителна на тоя етап репродукция. Вкиселих се, но всичко е поправимо, няма да се филмирам, докторът след НГ ще каже какво да правим, правим го без излишни нерви и старателно, и всичко ще си дойде на мястото.

Тъкмо взех да си свиркам и да си пея, отиваме в къщата - някой влязъл снощи, разтрошил всички бушони по пода, отрязал захранващия кабел, дето влиза в таблото... И там вече пОснах сълза.. то и на момчетата си личеше, че не им е станало готино. Не, че кой знае кво е строшено или взето, но изключително гнусни са ми подобни посегателства. Проклех го да се спъне и да си навре кабела отзад. 😄
——————————

Храната - кафета, оризово-кокосово мляко, малко пуйка с ориз, зелении, бри и костен бульон.

Буба почти ходила вече сама. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.12.19 15:09.

27.12.19
17:10

Теди, ако искаш смислени резултати - Синево или Бодимед. Рамус е среден шит.

Т. Тодорова

27.12.19
17:35

Бе да, знам, ама щото бързах, а и АГ-то каза, че за такива неща ставали тези... Като завтарям, ще е в синево, засега отупах монетника. 🙂))

Т. Тодорова

28.12.19
21:18

30 минути интервално кардио днес. Толкова съм тежка и скована, че не се трая, НО ми прави впечатление, че всякакво движение ми е най-лесно по време на тренировка - няма сърцебиене, няма задух, няма драма.

Едно ми е купонджийско, ама за нещо ретро... БГ естрада и сръбско, с ракия. 😄 Да си пикам на фазите.
Искам да стана 65 кила и да ходя спокойно на народни танци, малко пъти бях и страшно ми хареса - и като движение, и като атмосфера, като екипност - много яки хора на това място, супер сърцати и съвсем не селяци, както си представят много хора покрай мен.

Бях на зъболекар, изкърти ми главата и предстои още... не знам колко пъти и как, но многобройни часове, за четирицифрена сума. Кой квото си направи, но съм мотивирана вече, предвид здравословното състояние - за пръв път по празници не се наплюсквам, не пия и не се омазвам с каквото и да било. Посягам, става ми съвестно и без да ми е тегаво, оставям настрани.

Захващам яко зъби, захванала съм вече от почти месец килограмите, доста съм стриктна в спазването на указанията от Стоян (така се казва човекът с храната),  поддържам прическа, маникюр, символичен грим и къщата ми е 24/7 в топ състояние. Не отива на такава млада симпатяга като мен 😄 😄 😄 да се държи като бубарак, а времето си лети. Това с АГ-то и потенциалния диабет много ме зашлевоса и може би беше уейк-ъпа, от който имах нужда, за да взема истински мерки, без да драматизирам - гледам татко и осъзнавам, че пораженията в един момент са необратими. Винаги ще съм по-емоционална от необходимото, но да си методичен и спокоен е със сигурност по-добре от хаотичните истерии и депресии. Алелуя.

Не е новогодишен кик, така се случи.

Утре пак тренировка, вероятно вкъщи, с пудовки.

И моля ви се, не хвърляйте пиратки. Днес видях зад блока куче, до което беше гръмнала пиратка, 70 кила животно - носим го и ревем със собственичката, то се тресе и не реагира на нищо. Ние, хората, също не търпим падащи бомби. Моля.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.12.19 21:19.

28.12.19
21:22

Нека хвърлят...с всяка пиратка ,по три пръста да падат.

Т. Тодорова

28.12.19
21:24

Аз по-проклета от теб ще изляза - направо от рамо викам...

Т. Тодорова

29.12.19
13:36

25 минути пудовки - загрявката на Вик, 2 пъти с 12-ката, 3 пъти с 16-ката.

Малиии, къв кекав кебап съм станала, щях да си откъсна ръката от рамото на снача с 16-ката, затова него само го правих с по леко.
—————————

Храната: 1) топло какао с мед и канела, 2) водата от един млад кокос и малко от мръвката му, 3) скумрия, задушени зеленчуци, 4) един-два портокала, 5) костен бульон, зарзават.

Т. Тодорова

30.12.19
18:59

Снощи бяхме на гости на приятелите, чието дете наглеждам чат-пат. Уж се събрахме да гледаме Notre Dame de Paris (гениален мюзикъл) и кой от къде е, а се прибрахме в 4:00. 😃 Аз, разбира се, си прекарах 80% от времето на килима с малката - лакирахме се, та прически, замъци от лего и накрая една дяволска игра, която ни уби всичките 😃, съжалявам, че не помня как се зове - симплисимо, нещо такова. Майка й, победена от играта, вика: Ралче, мамо, докато станеш на 18 ще я играеш, само нея! 😃
Четох приказки в 1:00, на мен ми четоха - заспах, естествено... и после още няколко часа аху-иху и после в бокса.
—————-
Спах от 5 до 9, пих едно кафе и едно чокочино и бам на зъболекар... Дремах, докато ровичка - чудни упойчици има и като ме види, веднага ги вади. 😃 Не бях яла нищо и час след тая работа изгмуцках 1/2 кафява питка от лидл с крема сирене, за вечеря чакам ушаци и картофки от Полъха. 😁 ❤

Не знам от къде да си купя уши - имаше веднъж при Попов, не взех и от тогава - грънци.
————————

Стана май ясно, че не съм тренирала, но треперя за сън. Ще почета, ще хапна и се гътвам.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.12.19 19:49.

Т. Тодорова

31.12.19
14:48

Цяла нощ кошмари, спах до 12:30 и се събудих с муцуна на мишелин. Разходих се с псите, спаднах 🙂, обядвах и сега трябва да се къпя, суша, реша, гладя, пуууу. 😃

Набутахме се преди повече от месец да празнуваме в Йегерхоф, щот... заради компанията. Сега супер много ме е яд, защото си припомних колко не обичам такъв тип такъв тип празници, хеле пък срещу такива безумни суми. В смисъл, че не си струва. Според мен. Абсолютно съм готова да си гушна кученцата и да си спя, чета, гледам филми, уотевър. От 13 години не съм била на заведение за НГ - винаги сме или на вила, или на домашно събиране. Догодина, ако имаме късмет, ще сме си У НАС. ❤
————————————
Весел ви празник, освен ако не хвърляте бомбички. 😁

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.12.19 14:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1