Твърде много мазнини в долната част на тялото.

Здравейте! Имам проблем с теглото,като цяло ..интересното е, че излишните мазнини при мен се трупат най-често в бедрата и дупето ..и съвсем малко в долната част на корема.  Пробвал съм с какви ли не -упражнения, дори и специални диети изготвяни от Диетолог да се отърва от това “проблемно” напълняване, но не се получава, мисля си че някъде греша или не го правя както трябва?! Комплексирам се, като се погледна в огледалото, задникът ми да стърчи 30 см. назад, ...ммм, като че ли е невъзможно това сваляне на килограми и то точно в тези проблемни зони.

14.07.18
02:36

Нивата на определени хормони в голяма степен определят къде ще се трупат излишните мазнини.При теб са възможни ниски нива на тестостерон и съответно завишен естроген.Ако винаги си трупал основно на бедра и дупе , то нещата са си генетично обусловени и не можеш да направиш много по въпроса , но ако е от известно време ,то има начини да се повиши малко тестостерона...поне теоритично.

Просто винаги, когато съм напълнявал....съм забелязвал, че винаги в бедрата и дупето ми се лепят излишните мазнини. Ходя редовно на фитнес, .. ноо, много е трудно Отслабването в тези проблемни зони.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1