Нищо не се променя

20.07.18
12:34

Здравейте, на 17 години съм и като всяко момиче искам да изглеждам добре, когато отида на плажа. Поради тази причина преди 2 месеца започнах доста сериозно да тренирам и да спазвам режим на хранене. В началото имаше резултати в килограмите ту 2 надолу, ту 1 нагоре и така но бях стигнала до там, че бях свалила 5 кг. Спрях да се тегля и започнах да гледам само сантиметрите на обиколките ми и как изглеждам. Тази сутрин се притеглих и видях, ме съм същите килограми, които бях и в началото. От 1 месец сантиметрите ми също не са се променили кой знае колко. Ходя редовно на фитнес, а от скоро започнах и HIIT тренировки. Ям протеини(месо, извара, яйца) и салати( предимно домати и краставици). Всички ми казват, че съм се променила, че много съм отслабнала, но в момента се чувствам по-дебела от всякога. Моля ви кажете ми къде е проблема и какво бъркам!😔

Деян

20.07.18
12:56

казано от Petya Dimitrova на 20.07.18, 12:34:

Спрях да се тегля и започнах да гледам само сантиметрите на обиколките ми и как изглеждам. Тази сутрин се притеглих и видях, ме съм същите килограми, които бях и в началото. От 1 месец сантиметрите ми също не са се променили кой знае колко. ...... Всички ми казват, че съм се променила, че много съм отслабнала, но в момента се чувствам по-дебела от всякога.

Възможно е да си променила композицията на тялото, което си е успех и то за 2 месеца. Т.е. килата да са същите, някои от обиколките и те /зависи и какво мериш/, но активното тегло, т.е. мускулната маса да са повече, за сметка на намалелите мазнини. Имаш ли снимки от “преди” и “след” - така можеш много добре да се ориентираш. Щом обаче доста хора ти казват, че си отслабнала, сигурно наистина е така и просто си повишила мускулната маса за сметка на мазнините. Принципно талията трябва да намалява-как е там ситуацията.
Не се отказвай.

20.07.18
20:12

Резултатите за тези 2 месеца са следните: бюст-8см; талия-4см; ханш-6см; бедро-2см. Като цяло вече съм стигнала дотам, че харесвам почти изцяло тялото си. Краката ми са стегнати, дупето ми се е вдигнало и оформило, отбелязват се бицепса и трицепса ми. Единствения ми проблем е корема. Каквото и да правя само от там не свалям. Усещам, че вече имам мускули, но те са покрити под мазнини и никак не изглежда добре. Обмислям дори да започна и още някакъв спорт тип кардио като например Тае-бо или нещо такова. Как мислиш, дали това ще помогне?

Деян

20.07.18
20:23

Според мен бързаш-искаш светкавични резултати, но очевидно с този начин на трениране и хранене вървиш в правилната посока и то доста добре. Спокойно, ТРАЙНИТЕ неща стават по-бавно.

20.07.18
21:35

Добре, благодаря много!

28.04.19
15:43

Здравейй видях,че си публикувала тема и,че не можеш да сваляш. Исках да те попитам дали си успяла?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1