Пик на тестостерона

20.07.18
15:44

Здравейте. На 14 години съм, 1.74 висок, 79-80кг. Имам въпрос (или поне доколкото съм разбрал от форума са свързани нещата) относно гърдите ми. Гору-долу кога ще се появи пикът, защото трупам и трупам мускулна маса в гърдите (от един ъгъл изглежда все едно имам женски гърди, от друг не, и не, нямам гинекомастия 😄), но те не се разширяват особено или “не се сливат” и започвам леко да се дразня. Спя повече от достатъчно, храна се достатъчно, тренирам достатъчно, имам много енергия, много окосмяване. Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!

21.07.18
22:29

казано от str0ngBear на 20.07.18, 15:44:

Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!

Спокойно! Няма да се слеят нито след една-две, нито след 100 години. Човекът има две гърди, а не една и няма начин те да се слеят в една голяма плоча. 😄

22.07.18
12:26

казано от Миро на 21.07.18, 22:29:

казано от str0ngBear на 20.07.18, 15:44:

Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!

Спокойно! Няма да се слеят нито след една-две, нито след 100 години. Човекът има две гърди, а не една и няма начин те да се слеят в една голяма плоча. 😄

Ейй, мислех си, че ако сложа думата в скоби няма да има подобни коментари, но уви, грешал съм 😄

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1