20.07.18
15:44
Здравейте. На 14 години съм, 1.74 висок, 79-80кг. Имам въпрос (или поне доколкото съм разбрал от форума са свързани нещата) относно гърдите ми. Гору-долу кога ще се появи пикът, защото трупам и трупам мускулна маса в гърдите (от един ъгъл изглежда все едно имам женски гърди, от друг не, и не, нямам гинекомастия 😄), но те не се разширяват особено или “не се сливат” и започвам леко да се дразня. Спя повече от достатъчно, храна се достатъчно, тренирам достатъчно, имам много енергия, много окосмяване. Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
казано от str0ngBear на 20.07.18, 15:44:
Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!
Спокойно! Няма да се слеят нито след една-две, нито след 100 години. Човекът има две гърди, а не една и няма начин те да се слеят в една голяма плоча. 😄
22.07.18
12:26
казано от Миро на 21.07.18, 22:29:
казано от str0ngBear на 20.07.18, 15:44:
Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!
Спокойно! Няма да се слеят нито след една-две, нито след 100 години. Човекът има две гърди, а не една и няма начин те да се слеят в една голяма плоча. 😄
Ейй, мислех си, че ако сложа думата в скоби няма да има подобни коментари, но уви, грешал съм 😄
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече