20.07.18
15:44
Здравейте. На 14 години съм, 1.74 висок, 79-80кг. Имам въпрос (или поне доколкото съм разбрал от форума са свързани нещата) относно гърдите ми. Гору-долу кога ще се появи пикът, защото трупам и трупам мускулна маса в гърдите (от един ъгъл изглежда все едно имам женски гърди, от друг не, и не, нямам гинекомастия 😄), но те не се разширяват особено или “не се сливат” и започвам леко да се дразня. Спя повече от достатъчно, храна се достатъчно, тренирам достатъчно, имам много енергия, много окосмяване. Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!
Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!
Спокойно! Няма да се слеят нито след една-две, нито след 100 години. Човекът има две гърди, а не една и няма начин те да се слеят в една голяма плоча. 😄
22.07.18
12:26
Предполагам до 1-2 години ще се “слеят”, но все пак искам да се допитам до вас. Лек ден!
Спокойно! Няма да се слеят нито след една-две, нито след 100 години. Човекът има две гърди, а не една и няма начин те да се слеят в една голяма плоча. 😄
Ейй, мислех си, че ако сложа думата в скоби няма да има подобни коментари, но уви, грешал съм 😄