Lactacare daily - проблем с подуване и задържане на вода

Здравейте!
От около една седмица пия lactacare daily и горе- долу от толкова време се появи едно необяснимо подуване и задържане на вода. Буквално качих 5килограма за 5-6 дена (по 1кг на ден общо взето). Започнах да пия повече от 3-4л вода, за да го изчистя- вчера бях 58кг, днес съм 56.5, като се надявам така да продължи надолу, а не пак да започне да се качва... Дано да отмине бързо. Знам че е вода и искам да питам- възможно ли е да е от lactacare? Или да търся причината другаде?

Здрасти!
Сподели какво друго различно си правила за тази 1 седмица 🙂

Едното различно нещо е започването на flamexin (с 20mg пироксикам- ако това има значение) за болките в ребрата (от спорт се натърти). Друго различно е, че правих само две тренировки от 4 за седмицата. Иначе всичко друго си беше нормално- калориите в норма (два от дните минах лимита с 100-200, но предполагам това не е фатално), крачките между 7 000 и 10 000 на ден, водата около 2-3 литра... Ако не бях с поликистоза на яйчниците и имах цикъл, най-вероятно сега по това време щеше да ми идва. Помислих си, че може да е от това, но не ми се беше случвало миналите два месеца, когато пак нямах цикъл (знам, че това е сериозно, другата седмица ще ходя на лекар и най-вероятно пак ще почвам противозачатъчни). Та затова единственото, което ми идва на ум е лактакер-а.

Не е от Lactacare, а от фламексин. Основната му съставка е от групата на нестероидните противовъзпалителни, а техен известен страничен ефект е водната и натриевата задръжка.

казано от Тихомир Велев на 24.07.18, 03:55:

Не е от Lactacare, а от фламексин. Основната му съставка е от групата на нестероидните противовъзпалителни, а техен известен страничен ефект е водната и натриевата задръжка.

Много благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1