08.08.18
20:59
Здравейте, момиче на 17 съм и тренирам. В период на сваляне какво мислите за 1-2 филийки пълнозърнест хляб “Вита” или изобщо трябва да го изключа от менюто си?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
08.08.18
22:00
Ако си преценил правилно храненето като цяло - бъди спокоен, няма никакъв проблем.
казано от А. Ч. на 08.08.18, 20:59:
Здравейте, момиче на 17 съм и тренирам. В период на сваляне какво мислите за 1-2 филийки пълнозърнест хляб “Вита” или изобщо трябва да го изключа от менюто си?
Щом си влизаш в калориите за деня, хапвай си.
08.08.18
23:32
Вита фитнес е супер аз си хапвам...
09.08.18
01:35
Редно е да хапваш хляб. Ако ти излиза по програмата като калории, окей. Ако не ти влиза, се опитай да го вместиш. На вита са хубави и двете серии, онези квадратните и онези другите, дето по приличат на хляб.
Има и едни немски не се сещам името, с мн тънки, черни филийки, леко сладникави и миришещи на сушели сини сливи. Приятни са, ама малко не вървят на вс според мен.
Дори и бял, чисто бял да хапнеш, просто ще тр да си го калкулираш съответно.
казано от Митко Георгиев на 09.08.18, 01:35:
Редно е да хапваш хляб. Ако ти излиза по програмата като калории, окей. Ако не ти влиза, се опитай да го вместиш. На вита са хубави и двете серии, онези квадратните и онези другите, дето по приличат на хляб.
Има и едни немски не се сещам името, с мн тънки, черни филийки, леко сладникави и миришещи на сушели сини сливи. Приятни са, ама малко не вървят на вс според мен.
Дори и бял, чисто бял да хапнеш, просто ще тр да си го калкулираш съответно.
И защо да е редно? Какво ще стане ако не яде хляб?
16.08.18
22:16
казано от deqn91 на 16.08.18, 00:20:
казано от Митко Георгиев на 09.08.18, 01:35:
Дори и бял, чисто бял да хапнеш, просто ще тр да си го калкулираш съответно.И защо да е редно? Какво ще стане ако не яде хляб?
Еми от някъде трябва да си набави нутриентите от него. Може да не е хляб, може да е друго нещо ппц. Не виждам проблем да яде по 1-2 филийки хляб от този на вита, стига да си го сметне в калориите.
Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 16.08.18 22:17.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече