Барабар Петко с мъжете

11.08.18
01:05

Здравейте, на 19 години съм и съм качила малко излишни килограми. Иска ми се да сваля около 6,7 килограма, като знам, че няма да стане просто с щракане на пръсти. От известно време ходя на фитнес, но не мога да преценя дали програмата ми е оптимална за момента, затова ще я споделя с вас и ще се радвам да ми кажете дали ако продължа с нея ще имам някакъв напредък или ще стоя на едно място и едвам, едвам ще “лазя” напред 😄 образно казано естествено.
- 10 минути кардио
- вертикален скрипец
- разгъване на ръце в страни с тежести
- трицепс
- бицепс
- абдуктор машина, сгъване, разгъване (ако така се води)
- бедрено разгъване, бедрено сгъване
- клекове
- коремни преси

Carbohydrate

11.08.18
06:56

Първо, това не е програма, а набор от упражнения). Второ, за да стигнеш целта си, трябва да останеш на същият калориен прием, на който си била преди да се захванеш с тренирането. Или казано по друг начин, целта на тренировките е по-голям калориен разход (да си в калориен дефицит)..... Успех!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.08.18 06:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1