Пренатоварване на бицепс и предмишница?

12.08.18
19:31

Здраве желаем съфорумници.
Понеже изминалия петък играх 3пъти канадска и се озорих с единия от колегите...след това цял ден вдигане на железа и мъкнене на какво ли не в железарската професия хах и накрая простака си отидах на фитнес да правя ...бицепс и трицепс при едно от упражненията на прав лост за трицепс усетех бих казал силна болка и веднага намалих кг-те като цяло нищо фрапантно не се случи,довърших си тренировката нямах никакви ядове вечерта...но на другия ден.Леле мале хах.
Та въпроса ми е .... тъй като и преди съм разтягал мускулни влакна къде ли не ...на корема не беше кеф добре че ми мина за 5-6дни напълно, ся не че съм притеснен ама просто исках да споделя някой ако реши какво да пия или да се мажа.По принцип съм си зел волтарен,течен аналгин пия но не е кой знае какво.Приемам си добавките макар и да не тренирам.Старая се да не се натоварвам през деня ше си почина 1 седмица и от работа.
Трицепс примерно и преди съм претренирвал и не можех да си изпъвам ръката до края поне два дни.Ся само от време на време имам рязка силна болка но доста рядко,като цяло си въртя ръцете на къде ли не и прочие.Възможно ли е да съм усукал сухожилия примерно?
Мерси за вниманието не исках да е толкова дълго 😄

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1