С какво да комбинираме Пшеничния зародиш?

12.08.18
20:24

Здравейте, разчетох тук много хубави мнения за пшеничния зародиш...Ако нещо бъркам се извинявам.... И въпроса ми е доста растителни храни имат непълноценни протеини ,и до колкото знам трябва да се комбинират с други растителни продукти.... Та.... Зародиша  с какво трябва да го комбинирам за да е пълноценен (ако въобще трябва да го комбинирам)... Благодаря... 🙂

Темата беше редактирана от Иван Илчев на 12.08.18 20:27.

15.08.18
21:04

Сам по себе си зародишът съдържа достатъчно ценни съставки,но може да го накисваш за 10-15минути в кисело мляко с добавка лъжичка мед,става вкусно.Предполагам си прочел,че не бива да се подлага на термична обработка.

15.08.18
23:49

казано от Иван Илчев на 12.08.18, 20:24:

Зародиша  с какво трябва да го комбинирам за да е пълноценен (ако въобще трябва да го комбинирам)

С коша за боклук.

Мен ми е много вкусен, сутрин със шейка обичам да го пия.. 🙂

16.08.18
22:10

казано от James Hinks на 15.08.18, 23:49:

Зародиша  с какво трябва да го комбинирам за да е пълноценен (ако въобще трябва да го комбинирам)

С коша за боклук.

Е, защо? Хубава храна е.
Аз го обичам с кисело мляко и върху салати.

24.08.18
21:59

казано от James Hinks на 15.08.18, 23:49:

С коша за боклук.

Добавяйки малко кокосово масло към своята веган закуска, помага по-лесно да го люснеш в кошчето..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1