17.08.18
13:57
Здравейте на всички!
Доста отлагах създаването на дневник,но мисля,че е крайно време да го направя.. И така ето историята ми накратко:
Казвам се Невена Карастоянова на 31 г. от ,София ..Цял живот се занимавам със спорт и музика от малка съм по планините, туризъм ,ски.. Пролет,лято й есен обожавам да карам колело - всъщност това е най-голямата ми страст след музиката. Обожавам конната езда също така й, когато имам възможност ходя ,както й латино танци.. Дълги години избягвам тренировките в зала, заради ръцете,(мислех,че ще си повредя ръцете,но не бях права 🙂)Преди години, близка приятелка ми показа този невероятен сайт, оттам започнах да навлизам постепенно в нещата свързани с фитнес и бодибилдинг. Благодарение на подробната й коректна информация,дадена тук аз постигнах доста дообри резултати за човек,който никога не беше посещавал зала. Истината е ,че този вид тренировки не са ми едни от най-силните страни, даже,ако трябва да практикувам само това ще се откажа доста бързо, защото не ми е интересно,но никога не казвай никога.... Никога не съм била с наднормено тегло, но тук от няколко месеца качих значително.. Мотивацията да бъда постоянна изчезна и всичко,което бях изразходила като активност отиваше подяволите, защото наваксвах с храна. Движа се много, колело почти всеки ден, танци ,планина, но храненето ми беше безразборно й в крайна сметка реших да си направя дневниик,защото така мога да карам до безкрай. В момента тежа 63кг. ,а съм 165..Целта ми е 8 -10кг. надолу, което е оптималното за мен. Избрах си високо интензивна кардио програма оттук, съчетана със силови тренировки ,заедно с всичките неща ,които правя. За храненето съм минала на кето режим. Искам да видя как ще се чувствам, още съм в началото й после ще споделя резултати. Ами това е накратко, благодаря за вниманието!
Темата беше редактирана от Neni на 17.08.18 13:59.