24.07.05
19:10
имах ме4та да отслабна от много малка и преди година се амбитцирах и по4нах да тренирам редовно и да ям правилно не ми бе6е трудно с спорта за6тото от както се помня тренирам не6то,но никога за постоянно ( 1 месетс тренирам после спирам за месетс и така от на4ало),сега оба4е манията напално ме превзе 7 дни от седмитсата бях в фитнеса ,има6е и пъти когато пропусках но в тези сам варвяла с 4асове пе6а ,свалих около12 кила.амбитсията ми мина своите предели и стана мания в сверата на храненето -се по-малко ,и по-мако догато развих лека анрексия :( ,от март да сега сам ка4ила 2 кила ,но има дни в които просто се тап4а ( с гнусотии -заио -баио ,сирене и други)
макар противопоказанията ми от лекарите ,но по принтсип когато ям ,каквото и да ям ми се подувяа корема супер много (правиха си експирименти с мен но ни6то не ми помогна ) затова се обра6там кам вас имате ли идея как да предотвратя това не6то ,( дори сам една ябалка да изям -пак става).
об6то взето ми е разтроен стомаха (са6то и ако ям след 18 4аса повра6там го )
пс.178-52кг
много мерси
24.07.05
22:12
Възможно е да си развила гастрит. Консултирай се с лекар за потвърждаване или отхвърляне на подобен вариант. Повръщаш ли? Булимия? Можеш да ми отговориш на ПМ на този въпрос, защото тогавагава има много НО-та...
Друга възможност с подуването на корема е чисто въображаема... Т.е. да се вманиачаваш както масата дами във фитнес центровете... Ако е така то ще ти помогнат няколко упражнения за тонус на корема и ще си ОК.
24.07.05
22:51
по принцип закусвам -плодове.обядвам -салата с сирене( рядко нешто друго)
ве4ерям -плодове(ябалки наи 4есто)
и когато ям не6то извян тази таблифца вра6там пора4ката или ако ям не6то по калори4но .
не си внъ6авам 4е се по додъвам(пражя по 200 коремни жсяка сутрин ) :( ,то е факт .но не мисля 4е е и гастрид
НЕЗНАМ КАК ДА СИ ПОМОГНА :( :(