24.08.18
13:08
Привет на дамите, във популярен женски форум прочетох че участничка е постигнала плосък корем за месец с по 1000 коремни преси на ден. Как ви се струва тази идея? 🤔
Всяко базово упражнение(коремните не са) ще постигне много добри резултати И в коремна област. Коремните се отричат масово и в общи линии са като чайовете за отслабване 🙂
Много важно е дали човекът има да чисти мазнини или има добра начална позиция. Възможно е 245356 коремни преси да оформят коремна преса, но за мен това е загуба на време с оглед каква цялостна тренировка може да се направи.
Лично аз виждам много добри резултати и в тази област само с базови упражнения.
По-добре пилатис 😁
P. s. Ауч, аз се шегувам, ма то наистина така се произнасяло.. Не само в Пловдив 😁
Мнението беше редактирано от Atom на 24.08.18 13:29.
24.08.18
13:41
Някой може и да се изсмее, но пилатИсът се държи чудесно с тялото, особено в комбинация с подходяща храна и постоянство.
24.08.18
13:41
Всяко базово упражнение(коремните не са) ще постигне много добри резултати И в коремна област. Коремните се отричат масово и в общи линии са като чайовете за отслабване 🙂
Много важно е дали човекът има да чисти мазнини или има добра начална позиция. Възможно е 245356 коремни преси да оформят коремна преса, но за мен това е загуба на време с оглед каква цялостна тренировка може да се направи.
Лично аз виждам много добри резултати и в тази област само с базови упражнения.
При мен проблема е че от дълга контузия не можех да тренирам корема и да правя клекове (над година болка в дясната свивка на крака горе) и корема ми се отпусна. Сега също не мога да правя много но започнах по малко коремни на ден( 4x30 )но да си вдигна краката от вис е абсурд. Други локални тренировки за корем и от земя и на машина също причиняват все още дисйомфорт. Само коремните преси за сега стават, За това се чудя как да почна отново да тренирам корема да се стегне и по колко коремни да правя на тренировка (тренирам по 3\4 пъти в седмицата).
Мнението беше редактирано от Цветелина Христова на 24.08.18 14:03.
24.08.18
17:52
Намерих отговор във тази статия на ББ team, може би подсъзнателно знаех отговора но си е друго да сподели човек😊
team.org/exercise/1177_koremni-presi