Лекарства + протеинови шейкове?

29.08.18
11:32

Здравейте!
Имам един (може би странен) въпрос: пия L-Тироксин поради проблем с щитовидната жлеза. Брата на приятелката ми го пие също( той е на 18, аз на 26) и ендокриноложката, при която ходим, му е казала, че не е добра идея да пие протеин на прах, тъй като не се знаело какво се съдържа в него и дали нямало да подсили ефекта на лекарството и потенциално да натрови кръвта. Ще се наложи да се консултирам лично с нея, тъй като е възможно да му го е казала по ред причини, но понеже се чака доста за час(говорим месеци), исках все пак да попитам дали някой от вас има подобен опит с лекарства и протеин, тъй като не знам дали да спра да го пия докато не успея да се свържа с нея... Аз го пия от около седмица две, не съм видял проблем, но нали знаете като чуете нещо такова как става... 🙂

30.08.18
18:16

Ако протеиновият прах е истински и качествен, няма място за притеснения. Жената с право изказва своите опасения, предвид че днес не може да си сигурен, дори в чешмяната вода, дали всъщност е вода...

31.08.18
10:41

казано от r0073x на 30.08.18, 18:16:

Ако протеиновият прах е истински и качествен, няма място за притеснения. Жената с право изказва своите опасения, предвид че днес не може да си сигурен, дори в чешмяната вода, дали всъщност е вода...

Говорим за протеин, не Джакед3Д 🙂 Ако си мислиш, че някой настина  ще ти сложи нещо друго, то жестоко се лъжеш.

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 31.08.18 10:43.

31.08.18
15:00

Наивността на потребителя , пълни джоба на производителя!
    Добре че са етикетите и общото преобладаващо мнение , защото ако имаше прозрачен и откровен анализ на разните добавки на пазара , едва ли някой щеше да сложи подобно нещо в устата си.Странични негативни ефекти бол , но производителя е спокоен , щото реакцията на организма е плавна във времето , не се случват нещата за няколко дена и съвсем естествено ще се припише на какво ли не друго , ама не и на техния хелти продукт.
  Сега нали знаеш че този фатбърнър работи чудесно , но да не забравиш да го комбинираш с подходяща диета и тренировки .....хахахахахаааа.Са дневната доза на този изолат е 30 грама за здравословен ефект , а ти колко тежиш , мъж ли си жена ли си , на каква възраст ....кой го интересува...купувай и пий за мускули.Всичко е театър и гавра с наивни!

31.08.18
15:42

казано от XXL на 31.08.18, 15:00:

Наивността на потребителя , пълни джоба на производителя!
    Добре че са етикетите и общото преобладаващо мнение , защото ако имаше прозрачен и откровен анализ на разните добавки на пазара , едва ли някой щеше да сложи подобно нещо в устата си.

Като ви подгони световната конспирация,ме спуквате от смях.
Добре ,че има хора с такива прозрения...та ние слепите, да не си натровим кръвта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1