Юмейхо терапия или ?

06.09.18
13:02

Здравейте,пише ви 25год.мъж от София.  Имам лек проблем с дисбаланса в тялото а именно едното ми рамо седи по надолу от другото и трябва да ги контролирам сам ако са отпуснати едното отива по нагоре ..

имам много голямо напрежение в едната плешка на гърба дясната и често след тренировка а  дори и в нетренировъчен ден изпитвам болка и напрежение натрупано там.. може би имам някакво изместване в става  долу при опашката знам ли може да се дължи  че като малък на 7г си счупих лявата ръка на 12 някъде лявата ключица и на 14 дясната ръка 😄    е възстанових се като по учебник и нямах оплаквания да чукна на дърво но си усещам че дясната ръка не ми е толкова пластична отзад каточели не правя никакви йога упражнения  освен че се разтягам отвреме на време като тренирам  корем. Може заради тези причини да имам напрежение в дясната плешка а може ида е друго не знам .. на кратко 1.85см съм висок около 81,2 кг  винаги съм си тренирал  без кой знае какви високи тежести а именно базови упражения като набирания ,лежанка упражнения с дъмбели за гърди ръце , кросово бягане,колоездене походи в планината и така нататък .. но исках да се до питам до някой да ми каже на какво се дължи това  не съм изгърбен или нещо от тоя сорт че да го имам този проблем нито пък съм правил мъртва тяга с много килограми в прочем мъртва тяга и не правя .  мерси предварително дано някой ако е имал подобен проблем и е намерил някакво решение да сподели 🙂

(мога да плувам смятате ли че ако започна 4 пъти в месеца да посещавам плувен басейн за по 1 час плуване ще реши проблема ) ?

Темата беше редактирана от Spain Spain на 06.09.18 13:05.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1