11.09.18
22:17
Здравейте ,хвалиха ми една извара Вердраре обаче бях разбрал ,че около 3лв и било килото. Отидох до метро и видях ,ако не се лъжа 400г за 2.99лв и малко скъпа ми идва ,защото попринцип си зимам извара на Фаворит Аудимировци ,която на скоро ме разочарва ,и разбрах ,че май от млекарница не е толкова добре да се взима... Та взех 3 пакета и изглежда партията им беше такава ,беше мазна направо не ми беше приятна ,иначе се води обезмаслена с 1,2% мазнини ,след това видах във My fitnespal ,че е почти 4г мазнини на 100г ,но за това и се чудя да я смена ли.. И към темата гледам аз из метро други извари и виждам една в пакет 1Кг ” Извара обезмаслена Хорека Селект” абсолютно същите макро елементи като Вердраре на цена... 2.99 лв - 1 кг.. Сега ще ви го кажа грубо 20г белтък,0.3 мазнини и около 1,3г Въглехидрат... Та така много добре ама както си викаме ние... много добре не е на добре... Взех си аз два пакета на вкус ми хареса ..Та кажете мнение за тази невероятно “хубава” извара на Метро ,че и евтина... Кажете някоя млекарница от където си зимате или марка на пакетираната извара и така. Живи и здрави!!!
Темата беше редактирана от Иван Илчев на 11.09.18 22:18.
Точно какво има в която и да е извара няма кой да ти гарантира.
На Метро изварата по 3 лв килото на мен лично ми се струва супер суха, т.е. може да има ниските мазнини, които пише на етикета ѝ.
Яж си смело.
11.09.18
23:41
Лично мен ми трябва да има 12-15г протеин и ми стига,той ме притеснява повече ,иначе е суха аз си я правя с повечко вода и плод за вкус...
Мнението беше редактирано от Иван Илчев на 11.09.18 23:42.