13.09.18
01:11
Здравейте!Скоро не се бях мяркал но ми е нужен вашия съвет.Не можах да тренирам това лято понеже постоянно трябваше да ходя някъде и нямах възможност за тренировки.От около 2,3 седмици се заех мааааалко по-сериозно в това отношение.Успях да кача 2.5 кг но не мисля,че са основно мазнини а повечко ММ като хапвах повечко и малко по-полезна храна(пак ще подчертая БЕЗ ДА ТРЕНИРАМ) но все още съм доста слаб.Пресата която бях направил преди година по това време не се изпари но не стой по същия начин.Честно казано чувствам се като skinny fat на огледалото като се погледна съм чат пат добре като се снимам също но видя ли с око и виждам мускул и мазнина да вървят ръка за ръка.За това имам нужда от съвет дали един лек цикъл с Винстрол и веднага след това Кломид би навредил?Четох,че Винстрола повече помога за релефа но и за покачване на ММ също не е лош.Разбира се ще се опитам да следя и храната но последните 2 пъти когато опитах не можех да си докарвам калориите а със макросите успявах доста по-добре.Само 1вия път беше късмета на начинаещия и всичко работеше за МЕН а не против мен.
П.С
На 17 години съм но след месец правя 18.Малко данни за мен.
Височина:182 см.
Гръдна обиколка:104
Ханш:90
Ръце:36
Тегло:76 кг. не съм се мерил скоро но едва ли тежа повече
Моментна цел покачване на 5 до 8 кг. ММ
Модерация: Забранено е обсъждането на стероиди във форума.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 13.09.18 06:01.