Закуска

19.09.18
05:15

Добро утро : ) . Въпроса ми е дали може да се закусва в 6-6:30 защото по късно не мога. Тази година съм от по рано на училище и повече часове имам.
Варианта да закусвам в училището не е добър защото съучениците ще ми изядат закуската : )

Благодаря предварително.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

19.09.18
06:48

Според мен не е проблем, и аз правя така😉 в закуската в училище може да хапваш допълнително банан, мляко или нещо леко и здравословно😊

Току виж съученичките му изяли банана. 😄
Иначе няма проблем да закусиш по-рано, стига стомаха ти да го понесе. Попринцип не е проблем и да изпуснеш закуската и да компенсираш с повече хапване по-късно през деня.

Мнението беше редактирано от Веселин Блажев на 19.09.18 08:47.

Напоследък има явен пик на “особени” въпроси.

Да, може да се закусва около 6:00 - 6:30 часа... разрешено е и по-рано.

19.09.18
18:57

Благодаря ви много на всички за отговорите : )

20.09.18
10:38

И аз закусвам в споменатия час от Кольо  вече 3 години и за сега нищо ми няма 😄
Навиците се придобиват с времето.
В началото ядеш и спиш, но след време се будиш и си гладен 😄
След 3-4 часа пак си гладен, но това не е проблем - ядеш пак.
И така се нагаждаш както ти е удобно 🙂

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1