20.09.18
13:30
Здравейте, спортисти
Казвам се Емилиян, 30 г. От около месец обмислях да си купя м стак, а на сайта им прочетох инфо, крято успя да ме убеди, че при поставените от мен цели , то съчетание с Pump ще е по-добре, по-бързо, но най-важното ще е по сполучливо. И реших да си го купя и него. И ето днес те пристигнаха. Само че въобще не е споменато там в каква последователност да се взимат и се оказах леко неподготвен, трябва ли първо цикъл с единия продукт, а после втория, или наобратно, или пьк едновременно, при което пьк вьзниквв вьрос кое сутрин , кое вечер, кое след тренинга, и затова тези важни въпроси аз реших да задам към вас. Бих помолил за помощ относно реда на прием и който има желание и време да драсне някой ред по темата, нека моля да го направи, защото няма да започна взимането им без да сьм запознат детайлно с продуктите! Благодаря предварително, это и малко инфо за мен:
Ръст: 164
Тегло: 74кг
Възраст:30 г
Стаж в борба: около 5г
Стаж във фитнеса (след приключване на борбата) 6 г
Благодаря предварително!!
20.09.18
14:17
Погледни информацията за двата продукта в магазина на bbteam - там има информация за начина на приемането им. Типични предтренировъчни продукти. Не разбирам, обаче, каква е идеята в това да приемаш два продукта със сходно предназначение... особено при положение, че и двата съдържат стабилни количества стимуланти на нервната система.
20.09.18
15:53
Сходно на пръв поглед! При внимателен анализ не бих се съгласил с теб. Но пък за стимулантите на НС, да, така е.
20.09.18
16:03
А колкото до начина на комбиниране, не, не е споменато как се комбинират двата продукта. Пише как се приемат, но то това само отваря нови въпроси
20.09.18
16:16
Ако дадени добавки не съдържат в себе си съставки действащи чрез натрупване, може да ги приемаш в различни дни, тоест днес единия, а следващия ден другия продукт. Ако се припокриват като действие и не са синергични, какъв е смисъла да ги употребяваш заедно.
20.09.18
16:33
Сходно на пръв поглед! При внимателен анализ не бих се съгласил с теб.
Двата продукта са предназначени за прием преди физическо натоварване и имат за цел да подобрят цялостното представяне на атлета (основно по силови показатели и издържливост). Идеята и на двата продукта е да можеш да тренираш по-тежко, по-интензивно, да се уморяваш по-малко и съответно да увеличиш (в някаква степен) мускулната си маса. Да, разлики в състава им има - единият продукт разчита на креатин, азотни прекурсори и антиоксиданти, а другият на ВСАА, адаптогени и флавоно-стеронен комплекс.
Къде са разликите в предназначението според теб?
А колкото до начина на комбиниране, не, не е споменато как се комбинират двата продукта. Пише как се приемат, но то това само отваря нови въпроси
Всъщност кое те прави сигурен, че продуктите са мислени да се съчетават в един режим?
Заради стимулантите на нервната система аз не бих ги съчетавал, 1 g стимуланти дневно не препоръчвам на никого.
P.S. Изпий единия продукт, направи 2-3 седмици пауза и след това давай другия. Това е правилният подход според мен.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.09.18 16:52.